Trafik ekipleri motosiklet uygulaması yaptı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.04.2024 - 16:10, Güncelleme: 30.04.2024 - 16:12 2681 kez okundu.
 

Trafik ekipleri motosiklet uygulaması yaptı

Tokat'ın Niksar ilçesinde polis ekiplerince yapılan uygulamada 39 motosiklet kontrol edildi.
Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, gürültü kirliliğini engellemek için abartı egzozlu motosiklet kullananlara yönelik uygulama gerçekleştirdi. Trafik ekipleri, 5 günde yaptıkları uygulamada 39 motosikleti kontrol etti. Kontrollerde ehliyetsiz ile abartı egzozlu motosiklet kullanan sürücülere toplam 288 bin 733 lira para cezası kesildi, 8 motosiklet trafikten men edildi.  
Tokat'ın Niksar ilçesinde polis ekiplerince yapılan uygulamada 39 motosiklet kontrol edildi.

Niksar İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği ekipleri, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak, gürültü kirliliğini engellemek için abartı egzozlu motosiklet kullananlara yönelik uygulama gerçekleştirdi.

Trafik ekipleri, 5 günde yaptıkları uygulamada 39 motosikleti kontrol etti. Kontrollerde ehliyetsiz ile abartı egzozlu motosiklet kullanan sürücülere toplam 288 bin 733 lira para cezası kesildi, 8 motosiklet trafikten men edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.