Trabzon Tiyatrolar Birliği festivale hazırlanıyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 09.04.2024 - 13:06, Güncelleme: 09.04.2024 - 13:38 3608+ kez okundu.
 

Trabzon Tiyatrolar Birliği festivale hazırlanıyor

Trabzon Tiyatrolar Birliğince hazırlanan 3'üncü Tiyatro Festivali, 20 Nisan Cumartesi günü başlayacak.
Tiyatrolar Birliğinden yapılan açıklamaya göre, bağımsız tiyatrolar tarafından kurulan Trabzon Tiyatrolar Birliği'nin organize ettiği festivalin hazırlıkları devam ediyor. Festivale, Trabzon ve Akçaabat ilçesinin tiyatro gruplarının yanı sıra Giresun, Samsun, Amasya ve Gümüşhane'den de gruplar katılarak oyunlarını sanatseverlerin beğenisine sunacak. Her akşam farklı bir oyunun sahneleneceği 13 günlük festivalde, oyunların ardından yönetmen ve oyuncular söyleşi programlarına katılacak. Atapark'taki bir alışveriş merkezindeki Tufan Ünlü Sahnesi'nde gerçekleştirilecek festival, 2 Mayıs Perşembe günü sona erecek.
Trabzon Tiyatrolar Birliğince hazırlanan 3'üncü Tiyatro Festivali, 20 Nisan Cumartesi günü başlayacak.

Tiyatrolar Birliğinden yapılan açıklamaya göre, bağımsız tiyatrolar tarafından kurulan Trabzon Tiyatrolar Birliği'nin organize ettiği festivalin hazırlıkları devam ediyor.

Festivale, Trabzon ve Akçaabat ilçesinin tiyatro gruplarının yanı sıra Giresun, Samsun, Amasya ve Gümüşhane'den de gruplar katılarak oyunlarını sanatseverlerin beğenisine sunacak.

Her akşam farklı bir oyunun sahneleneceği 13 günlük festivalde, oyunların ardından yönetmen ve oyuncular söyleşi programlarına katılacak.

Atapark'taki bir alışveriş merkezindeki Tufan Ünlü Sahnesi'nde gerçekleştirilecek festival, 2 Mayıs Perşembe günü sona erecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.