Torunlar, Büyükanne ve Büyükbabalarıyla beraber etkinlikte buluştu

EĞİTİM 26.04.2024 - 13:50, Güncelleme: 26.04.2024 - 13:59 3267 kez okundu.
 

Torunlar, Büyükanne ve Büyükbabalarıyla beraber etkinlikte buluştu

Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulunda geleneksel büyükanne ve büyükbaba günü coşkuyla kutlandı.
Etkinlikte çocuklar, büyükanne ve büyükbabaları ile birlikte ders işlerken doyasıya eğlendiler. Etkinliğe katılan veliler de çocuklarının büyükanne ve büyükbabalarıyla bir araya gelmesinden ve bu güzel günü paylaşmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler. Etkinlikte seminer veren Rehber öğretmen Osman Yüksel Başdemir, ‘Büyükanne ve büyükbabaların rol model olması, çocukların gelişimi için çok önemlidir. Sevgi dolu ve destekleyici bir ortamda büyüyen çocuklar, daha mutlu ve özgüvenli bireyler olurlar’ dedi. Rehber öğretmen, büyükanne ve büyükbabaların, torunlarına sevgi, saygı, dürüstlük ve sorumluluk gibi temel değerleri aşılayabileceklerini belirtti. Ayrıca, torunlarıyla birlikte zaman geçirmenin ve onlarla çeşitli aktiviteler yapmanın önemini de vurguladı. Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘Büyükanne ve büyükbabaların ailede önemli bir yere sahip olduğunu ve bu özel günün, aile içi sevgi ve saygıyı pekiştirmeye katkıda bulunduğunu söyledi. Etkinlik, büyükanne ve büyükbabaların ve miniklerin birlikte eğlendiği ve unutulmaz anılar biriktirdiği bir atmosferde sona erdi.
Bulancak Sabiha Özdemir Anaokulunda geleneksel büyükanne ve büyükbaba günü coşkuyla kutlandı.

Etkinlikte çocuklar, büyükanne ve büyükbabaları ile birlikte ders işlerken doyasıya eğlendiler. Etkinliğe katılan veliler de çocuklarının büyükanne ve büyükbabalarıyla bir araya gelmesinden ve bu güzel günü paylaşmalarından dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ettiler.

Etkinlikte seminer veren Rehber öğretmen Osman Yüksel Başdemir, ‘ Büyükanne ve büyükbabaların rol model olması, çocukların gelişimi için çok önemlidir. Sevgi dolu ve destekleyici bir ortamda büyüyen çocuklar, daha mutlu ve özgüvenli bireyler olurlar’ dedi.

Rehber öğretmen, büyükanne ve büyükbabaların, torunlarına sevgi, saygı, dürüstlük ve sorumluluk gibi temel değerleri aşılayabileceklerini belirtti. Ayrıca, torunlarıyla birlikte zaman geçirmenin ve onlarla çeşitli aktiviteler yapmanın önemini de vurguladı.

Anaokulu Müdürü Sevilay Yılmaz yaptığı açıklamada; ‘ Büyükanne ve büyükbabaların ailede önemli bir yere sahip olduğunu ve bu özel günün, aile içi sevgi ve saygıyı pekiştirmeye katkıda bulunduğunu söyledi.

Etkinlik, büyükanne ve büyükbabaların ve miniklerin birlikte eğlendiği ve unutulmaz anılar biriktirdiği bir atmosferde sona erdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.