Tonbul’un cenazesi Giresun’a gönderildi!

GÜNDEM 17.01.2024 - 12:22, Güncelleme: 17.01.2024 - 12:22 8384+ kez okundu.
 

Tonbul’un cenazesi Giresun’a gönderildi!

Büyükçekmece'de Özkanlar Metal'de MESEM kapsamında çalıştırılırken 9 Ocak'ta kafası sac büküm makinesine sıkışan 14 yaşındaki Arda Tonbul, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.
Staj gördüğü demir fabrikasında, kafasını sac büküm makinesine sıkıştırıp ağır yaralanan ve  6 gün yoğun bakımda kalan 14 yaşındaki Giresun Çamoluk'lu Arda Tonbul hayatını kaybetti. 22 dakika sıkıştığı yerde fark edilmeyen Arda Tonbul'un ölümüne ilişkin 2 kişi ise tutuklandı. Tonbul’un Cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Giresuna gönderildi. Ne olmuştu? 9 Ocak Salı günü öğle saatlerinde usta gözetiminde saç büküm makinesinde çalışan Tonbul, bir ara yalnız kalınca sac büküm makinesine bakarken, farkında olmadan ayağı makinenin çalıştırma pedalına çarptı. Bir anda çalışan makine Arda Tonbul’un kafasını sıkıştırdı. Öğrencinin kafasını sıkıştırdığı, iddiaya göre 22 dakika sonra fark edildi. İhbar üzerine iş yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı öğrenci, sağlık ekiplerinin ambulanstaki ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.
Büyükçekmece'de Özkanlar Metal'de MESEM kapsamında çalıştırılırken 9 Ocak'ta kafası sac büküm makinesine sıkışan 14 yaşındaki Arda Tonbul, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

Staj gördüğü demir fabrikasında, kafasını sac büküm makinesine sıkıştırıp ağır yaralanan ve  6 gün yoğun bakımda kalan 14 yaşındaki Giresun Çamoluk'lu Arda Tonbul hayatını kaybetti.

22 dakika sıkıştığı yerde fark edilmeyen Arda Tonbul'un ölümüne ilişkin 2 kişi ise tutuklandı. Tonbul’un Cenazesi son yolculuğuna uğurlanmak üzere Giresuna gönderildi.

Ne olmuştu?
9 Ocak Salı günü öğle saatlerinde usta gözetiminde saç büküm makinesinde çalışan Tonbul, bir ara yalnız kalınca sac büküm makinesine bakarken, farkında olmadan ayağı makinenin çalıştırma pedalına çarptı.
Bir anda çalışan makine Arda Tonbul’un kafasını sıkıştırdı. Öğrencinin kafasını sıkıştırdığı, iddiaya göre 22 dakika sonra fark edildi. İhbar üzerine iş yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı öğrenci, sağlık ekiplerinin ambulanstaki ilk müdahalesinden sonra hastaneye kaldırıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.