TFF'den sevindirici haber! Bulancakspor 2. sıraya yükseldi...

SPOR 23.02.2024 - 23:52, Güncelleme: 24.02.2024 - 00:00 7861+ kez okundu.
 

TFF'den sevindirici haber! Bulancakspor 2. sıraya yükseldi...

Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta zirve mücadelesini sürdüren temsilcimiz 1926 Bulancakspor'a zorlu Çayelispor maçı öncesi TFF'den sevindirici haber geldi.
Ligde şampiyonluk yolunda mücadele eden kırmızı beyazlıların bir diğer rakibi Doğubeyazıt Futbol Kulübüne 3 puan silme cezası verildi. Doğubeyazıt Futbol Kulübü ile Serhat Ardahan arasındaki karşılaşmada çıkan olaylar sebebiyle federasyon tarafından 3 puan silme cezası verildi. Bu kararla 32 puanla 2. Sırada bulunan Doğubeyazıt Futbol Kulübü 29 puana düşerek sıralamada 3. sıraya geriledi. Şampiyonluk yolunda Çayelispor ile zorlu kritik 90 dakikaya çıkacak olan kırmızı şimşekler nefesini ensesinde hissettiği Doğubeyazıt Futbol Kulübü'nün zorlu maç öncesi 3 puan önünde yer alması camiayı sevindirirken oynanacak maç öncesi moral oldu.
Bölgesel Amatör Lig 10. Grupta zirve mücadelesini sürdüren temsilcimiz 1926 Bulancakspor'a zorlu Çayelispor maçı öncesi TFF'den sevindirici haber geldi.

Ligde şampiyonluk yolunda mücadele eden kırmızı beyazlıların bir diğer rakibi Doğubeyazıt Futbol Kulübüne 3 puan silme cezası verildi.

Doğubeyazıt Futbol Kulübü ile Serhat Ardahan arasındaki karşılaşmada çıkan olaylar sebebiyle federasyon tarafından 3 puan silme cezası verildi. Bu kararla 32 puanla 2. Sırada bulunan Doğubeyazıt Futbol Kulübü 29 puana düşerek sıralamada 3. sıraya geriledi.

Şampiyonluk yolunda Çayelispor ile zorlu kritik 90 dakikaya çıkacak olan kırmızı şimşekler nefesini ensesinde hissettiği Doğubeyazıt Futbol Kulübü'nün zorlu maç öncesi 3 puan önünde yer alması camiayı sevindirirken oynanacak maç öncesi moral oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.