Bulancak'ta ilk kadın başkan yardımcısı göreve başladı!

GÜNDEM 19.04.2024 - 18:27, Güncelleme: 19.04.2024 - 18:27 4206 kez okundu.
 

Bulancak'ta ilk kadın başkan yardımcısı göreve başladı!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Başkan Yardımcılığı kadrolarına yaptığı atamaları tamamladı.
Başkan Sıbıç tarafından Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosuna atanan Belediye Personeli Ayşegül Erdoğan, Bulancak Belediye tarihinde atanan ilk kadın Başkan Yardımcısı oldu. Başkan Sıbıç, 19 Nisan 2024 tarihinde imzaladığı atama yazısı ile Belediye Personellerinden Ayşegül Erdoğan’ı  Başkan Yardımcısı olarak atadı. Başkan Yardımcısı Erdoğan, 15 Mayıs 2024 tarihi itabarı ile görevine başlayacak. Belediye Başkanı Sıbıç, “Belediyemizin tek ve Belediye tarihimizin ilk kadın Belediye Başkan Yardımcısını atamış bulunuyoruz. Hayırlı olsun. Görevini azami titizlik ve gayretle yürüteceğine inanıyor, başarılar diliyorum” dedi. Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan kimdir? 1973 Bulancak doğumlu. İlk, Orta ve Lise öğrenimini Bulancak’ta tamamladı. Yüksek Öğrenimi olarak, 19 Mayıs Üniversitesi İnşaat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümlerini bitirdi. 1996 yılından itibaren Bulancak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve BULASKİ İşletme Müdürlükleri bünyesinde görev yapmıştır. 19 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı olarak ataması yapılmıştır. Evli ve iki çocuk annesidir.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Başkan Yardımcılığı kadrolarına yaptığı atamaları tamamladı.

Başkan Sıbıç tarafından Bulancak Belediye Başkan Yardımcılığı kadrosuna atanan Belediye Personeli Ayşegül Erdoğan, Bulancak Belediye tarihinde atanan ilk kadın Başkan Yardımcısı oldu.

Başkan Sıbıç, 19 Nisan 2024 tarihinde imzaladığı atama yazısı ile Belediye Personellerinden Ayşegül Erdoğan’ı  Başkan Yardımcısı olarak atadı. Başkan Yardımcısı Erdoğan, 15 Mayıs 2024 tarihi itabarı ile görevine başlayacak.

Belediye Başkanı Sıbıç, “Belediyemizin tek ve Belediye tarihimizin ilk kadın Belediye Başkan Yardımcısını atamış bulunuyoruz. Hayırlı olsun. Görevini azami titizlik ve gayretle yürüteceğine inanıyor, başarılar diliyorum” dedi.

Belediye Başkan Yardımcısı Ayşegül Erdoğan kimdir?

1973 Bulancak doğumlu.
İlk, Orta ve Lise öğrenimini Bulancak’ta tamamladı.

Yüksek Öğrenimi olarak, 19 Mayıs Üniversitesi İnşaat Bölümü ve Anadolu Üniversitesi Yerel Yönetimler bölümlerini bitirdi.

1996 yılından itibaren Bulancak Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü, Fen İşleri Müdürlüğü ve BULASKİ İşletme Müdürlükleri bünyesinde görev yapmıştır.
19 Nisan 2024 tarihi itibarıyla Bulancak Belediye Başkan Yardımcısı olarak ataması yapılmıştır.
Evli ve iki çocuk annesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.