Gündüz Sanayi esnafı, gece ev ziyareti!

SİYASET 23.02.2024 - 23:41, Güncelleme: 23.02.2024 - 23:47 5896+ kez okundu.
 

Gündüz Sanayi esnafı, gece ev ziyareti!

Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç gündüz Sanayi Sitesinde akşam ise Arifli Mahallesi'nde seçmenleri ziyaret etti.
Sadece seçim zamanı değil her zaman hem vatandaşların hemde ilçe esnaflarının yanında olduğunu kaydederek yaptığı açıklamada; "Bu akşam da Arifli Mahallemizi ziyaret edip, kıymetli ailelerin evlerine konuk olduk. Sobanın sıcaklığında sohbet de samimi ve sıcaktı.  Sevgili ablalarımızı, ağabeylerimizi, kardeşlerimizi dinledik. Onlar artık dertlerine derman olacak bir belediye istiyorlar. Söz veriyorum; kimsesizlerin kimsesi olacağım, sorunlardan yorulmuş yüzleri güldüreceğim. Sevgilerine, dualarına ve desteklerine teşekkür ediyorum, Allahım hepsinden razı olsun. Ömürleri uzun olsun. Gün içinde de Sanayi Sitesi'ni ziyaret ettik, esnafımızın halını hatrını sorduk. Bu ekonomik buhranda işler kesat elbette. Hep birlikte kazanınca belediyeyi, esnafımızın da yüzünü güldürecek projelerimizi hayata geçireceğiz. İlgi ve desteğe teşekkürler" ifadelerini kullandı.
Seçim çalışmalarını sürdüren CHP Bulancak Belediye Başkan Adayı Necmi Sıbıç gündüz Sanayi Sitesinde akşam ise Arifli Mahallesi'nde seçmenleri ziyaret etti.

Sadece seçim zamanı değil her zaman hem vatandaşların hemde ilçe esnaflarının yanında olduğunu kaydederek yaptığı açıklamada; "Bu akşam da Arifli Mahallemizi ziyaret edip, kıymetli ailelerin evlerine konuk olduk. Sobanın sıcaklığında sohbet de samimi ve sıcaktı. 

Sevgili ablalarımızı, ağabeylerimizi, kardeşlerimizi dinledik. Onlar artık dertlerine derman olacak bir belediye istiyorlar. Söz veriyorum; kimsesizlerin kimsesi olacağım, sorunlardan yorulmuş yüzleri güldüreceğim.

Sevgilerine, dualarına ve desteklerine teşekkür ediyorum, Allahım hepsinden razı olsun. Ömürleri uzun olsun. Gün içinde de Sanayi Sitesi'ni ziyaret ettik, esnafımızın halını hatrını sorduk. Bu ekonomik buhranda işler kesat elbette. Hep birlikte kazanınca belediyeyi, esnafımızın da yüzünü güldürecek projelerimizi hayata geçireceğiz.

İlgi ve desteğe teşekkürler" ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.