Tezgahlarda hamsi bolluğu devam ediyor

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 29.09.2023 - 13:49, Güncelleme: 29.09.2023 - 13:51 2895+ kez okundu.
 

Tezgahlarda hamsi bolluğu devam ediyor

Karadeniz'de Marmara ve Ereğli arasında tutulan hamsi, tezgahlarda ortalama 50 liradan satılıyor.
Sinop Merkez Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Namık Ünlü, AA muhabirine, bu dönemde hamsiden başka balık türü olmadığı için tüm balıkçıların hamsiye odaklandığını söyledi. Denizde istenilen oranda palamut, istavrit, lüfer bulunmadığını dile getiren Ünlü, "Bu balıkların olmaması tüm balıkçıyı hamsiye yönlendirdi. Tezgahlarda hamsiden başka balık olmadığı için fiyatı da uygun. Hamsi çıkmaya devam edecek gibi görünüyor." dedi.  
Karadeniz'de Marmara ve Ereğli arasında tutulan hamsi, tezgahlarda ortalama 50 liradan satılıyor.

Sinop Merkez Su Ürünleri Kooperatif Başkanı Namık Ünlü, AA muhabirine, bu dönemde hamsiden başka balık türü olmadığı için tüm balıkçıların hamsiye odaklandığını söyledi.

Denizde istenilen oranda palamut, istavrit, lüfer bulunmadığını dile getiren Ünlü, "Bu balıkların olmaması tüm balıkçıyı hamsiye yönlendirdi. Tezgahlarda hamsiden başka balık olmadığı için fiyatı da uygun. Hamsi çıkmaya devam edecek gibi görünüyor." dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.