Temür müjdeyi verdi! Dönüm paraları yatmaya başladı

GÜNDEM 10.05.2024 - 11:13, Güncelleme: 10.05.2024 - 11:13 1565 kez okundu.
 

Temür müjdeyi verdi! Dönüm paraları yatmaya başladı

AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, fındık üreticisinin beklediği müjdeli haberi dönüm paraları bugün yatmaya başlıyor diyerek verdi.
Milletvekili Temür, fındık üreticisine bu yıl 170 lira olarak belirlenen dönüm başı alan bazlı destek ödemelerinin bugünden itibaren Ziraat Bankası aracılığı ile çiftçilere ödenmeye başlayacağını açıkladı. Milyonlarca fındık üreticisinin sabırsızlıkla beklediği müjdeyi verdi. Fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemelerinin yapılması için bütün hazırlıkların tamamlandığını ve ödemelerin üreticilerin TC kimlik numaralarının son hanesine göre yarın başlayacağını kaydeden Milletvekili Temür, yaptığı açıklamada, “Fındık bizim milli ürünümüzdür. Fındığımızın da fındık üreticilerimizin de her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Yakından takip ettiğimiz fındık üreticilerimiz için büyük önem taşıyan fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemelerinde bütün hazırlıklar tamamlandı. Fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemeleri 10 Mayıs Cuma günü itibariyle üreticilerimizin hesaplarına yatırılmaya başlayacak. Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun. Fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemelerinin yapılması hususunda gerekli talimatları veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ilgili bakanlarımıza ve bütün emeği geçenlere şahsım ve milyonlarca fındık üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
AK Parti Giresun Milletvekili Ali Temür, fındık üreticisinin beklediği müjdeli haberi dönüm paraları bugün yatmaya başlıyor diyerek verdi.

Milletvekili Temür, fındık üreticisine bu yıl 170 lira olarak belirlenen dönüm başı alan bazlı destek ödemelerinin bugünden itibaren Ziraat Bankası aracılığı ile çiftçilere ödenmeye başlayacağını açıkladı. Milyonlarca fındık üreticisinin sabırsızlıkla beklediği müjdeyi verdi. Fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemelerinin yapılması için bütün hazırlıkların tamamlandığını ve ödemelerin üreticilerin TC kimlik numaralarının son hanesine göre yarın başlayacağını kaydeden Milletvekili Temür, yaptığı açıklamada, “ Fındık bizim milli ürünümüzdür. Fındığımızın da fındık üreticilerimizin de her zaman yanındayız ve destekçisiyiz. Yakından takip ettiğimiz fındık üreticilerimiz için büyük önem taşıyan fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemelerinde bütün hazırlıklar tamamlandı. Fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemeleri 10 Mayıs Cuma günü itibariyle üreticilerimizin hesaplarına yatırılmaya başlayacak. Üreticilerimize hayırlı uğurlu olsun. Fındıkta alan bazlı gelir desteği ödemelerinin yapılması hususunda gerekli talimatları veren başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, ilgili bakanlarımıza ve bütün emeği geçenlere şahsım ve milyonlarca fındık üreticilerimiz adına teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.