Taraftardan ‘Başkan Guguk’ tezahüratı!

SPOR 26.02.2024 - 18:44, Güncelleme: 26.02.2024 - 18:44 5450+ kez okundu.
 

Taraftardan ‘Başkan Guguk’ tezahüratı!

1926 Bulancakspor Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, Pazar günü Bulancak İlçe Stadyumunda oynanan Çayelispor – 1926 Bulancakspor sonrası şampiyonluğun yakın olduğunu açıkladı.
Maç sonrası futbolcular tarafından omuzlara alınan Başkan vekili Guguk, taraftarların ‘Büyük Başkan’ sloganları ile sevinç yaşadı. AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı da olan Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, “Smart Holding Çayelispor karşısında güçlü ve mükemmel bir oyun sergileyen Bulancakspor’umuz 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Oyuncularımıza, teknik ekibimize ve 90 dakika boyunca tek ses tek yürek olan taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz kırmızı beyaz forma, bu şanlı arma ve bu şehir için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Onlar konuşur, biz yaparız. Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın” ifadelerini kullandı.
1926 Bulancakspor Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, Pazar günü Bulancak İlçe Stadyumunda oynanan Çayelispor – 1926 Bulancakspor sonrası şampiyonluğun yakın olduğunu açıkladı.

Maç sonrası futbolcular tarafından omuzlara alınan Başkan vekili Guguk, taraftarların ‘Büyük Başkan’ sloganları ile sevinç yaşadı.

AK Parti Bulancak Belediye Başkan Adayı da olan Kulüp Başkan vekili Emrullah Guguk, “Smart Holding Çayelispor karşısında güçlü ve mükemmel bir oyun sergileyen Bulancakspor’umuz 2 golle 3 puanı hanesine yazdırdı. Oyuncularımıza, teknik ekibimize ve 90 dakika boyunca tek ses tek yürek olan taraftarımıza canı gönülden teşekkür ediyorum. Biz kırmızı beyaz forma, bu şanlı arma ve bu şehir için elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Onlar konuşur, biz yaparız. Şampiyonluk yakın meşaleleri yakın” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.