Süper amatörde bol gollü müsabaka! 6-1

SPOR 22.10.2023 - 18:08, Güncelleme: 22.10.2023 - 18:08 15242+ kez okundu.
 

Süper amatörde bol gollü müsabaka! 6-1

Süper Amatörde mücadele eden Yeniyolspor, Şebinkarahisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi.
Volkan Cindemir'in antrenörlük görevine getirildiği Yeniyolspor yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta rakibine 6 gol atarak müsabakanın galibi oldu. Yeniyolspor'dan Ahmet Acar 2 gol, Mehmet Karagüzel 2 gol, Avni Tamcı ve Emre Kıran'da birer gol atarak takımlarına 3 puanı kazandırdılar. Şebinkarahisar ise 6 gol karşısında rakip kalede 1 gol bulabildi. Müsabaka 6-1 skorla Yeniyolspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.
Süper Amatörde mücadele eden Yeniyolspor, Şebinkarahisar Belediyespor ile karşı karşıya geldi.

Volkan Cindemir'in antrenörlük görevine getirildiği Yeniyolspor yeni hocasıyla çıktığı ilk maçta rakibine 6 gol atarak müsabakanın galibi oldu.

Yeniyolspor'dan Ahmet Acar 2 gol, Mehmet Karagüzel 2 gol, Avni Tamcı ve Emre Kıran'da birer gol atarak takımlarına 3 puanı kazandırdılar. Şebinkarahisar ise 6 gol karşısında rakip kalede 1 gol bulabildi.

Müsabaka 6-1 skorla Yeniyolspor'un üstünlüğü ile tamamlandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.