Star Oto ve Halı Yıkama fabrikası hizmetinizde

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.12.2015 - 22:44, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2875+ kez okundu.
 

Star Oto ve Halı Yıkama fabrikası hizmetinizde

Nano teknoloji kullanan susuz ve sabunsuz oto yıkama Bulancak'ta hizmete girdi.
Bulancak Toprakdeğirmeni Mahallesi, Ahmet Fatoğlu Caddesi (Rehber sitesi yanı)'nde hizmete giren telefonla yerinde hizmet  işyeri sahipleri Adilcan Sarıhasanoğlu ve Armağan Kuru, araç temizliğini bir telefon yakınlığına taşıdıklarını belirterek, "İster evde, ister işte, ister eğlence mekanında, nerede olursa olsun aracınızı alıp tekrar geri veriyoruz. Tek bir telefonla, 15 dakikada dış, 30 dakikada iç ve dış araç temizliğini susuz olarak tamamlıyoruz. Bu sistemle klasik yöntemlerle yapılan araç temizliğine son veriyoruz. Araç sahiplerine ciddi zaman tasarrufu sağlamayı hedefleyen sistem sayesinde, oto yıkama istasyonlarına gitmek, aracın temizlenmesini beklemek, aracı geri almak gibi süreçler de sona eriyor. Anti statik koruma sayesinde araç daha geç toz tutuyor, boyası cilalanmış gibi parlıyor. Araç yüzeyini koruma özelliğiyle klasik yöntemle temizlenen araca oranla daha uzun süre temiz görünüyor. Temizletme sayısı da azalıyor. Öte yandan pasta cila, çizik giderici, jant koruma ve bilimum koruma hizmetleri işyerimizde mevcuttur" dediler. Ayrıca yeni açılan işyerine müşteriler geldiği zaman çayını ve kahvesini içebilecekleri bir alanında olduğu belirtildi.  
Nano teknoloji kullanan susuz ve sabunsuz oto yıkama Bulancak'ta hizmete girdi.

Bulancak Toprakdeğirmeni Mahallesi, Ahmet Fatoğlu Caddesi (Rehber sitesi yanı)'nde hizmete giren telefonla yerinde hizmet  işyeri sahipleri Adilcan Sarıhasanoğlu ve Armağan Kuru, araç temizliğini bir telefon yakınlığına taşıdıklarını belirterek, "İster evde, ister işte, ister eğlence mekanında, nerede olursa olsun aracınızı alıp tekrar geri veriyoruz. Tek bir telefonla, 15 dakikada dış, 30 dakikada iç ve dış araç temizliğini susuz olarak tamamlıyoruz. Bu sistemle klasik yöntemlerle yapılan araç temizliğine son veriyoruz. Araç sahiplerine ciddi zaman tasarrufu sağlamayı hedefleyen sistem sayesinde, oto yıkama istasyonlarına gitmek, aracın temizlenmesini beklemek, aracı geri almak gibi süreçler de sona eriyor. Anti statik koruma sayesinde araç daha geç toz tutuyor, boyası cilalanmış gibi parlıyor. Araç yüzeyini koruma özelliğiyle klasik yöntemle temizlenen araca oranla daha uzun süre temiz görünüyor. Temizletme sayısı da azalıyor. Öte yandan pasta cila, çizik giderici, jant koruma ve bilimum koruma hizmetleri işyerimizde mevcuttur" dediler.

Ayrıca yeni açılan işyerine müşteriler geldiği zaman çayını ve kahvesini içebilecekleri bir alanında olduğu belirtildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.