SP Giresun eğitim kampı düzenledi

GÜNDEM 20.12.2022 - 14:56, Güncelleme: 20.12.2022 - 14:56 2689+ kez okundu.
 

SP Giresun eğitim kampı düzenledi

Saadet Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından Teşkilat İçi Eğitim kapsamında 2 günlük Eğitim Kampı düzenlendi.
Eğitim Kampına Genel Bşk. Yrd. – Tanıtım ve Medya Başkanı Yusuf Sunar, Parti Sözcüsü Birol Aydın, YİK üyesi Mehmet Karaman, YİK üyesi Muhittin Hamdi Yıldırım ve GİK üyesi İsmail Hakkı Akkiraz katıldılar. Bir otelde düzenlenen Eğitim Kampına, Genel Merkez Eğitim Başkanlığı tarafından gönderilen eğitimciler 2 gün boyunca çeşitli başlıklar halinde sunumlarını gerçekleştirdiler. Temel Çalışma Esaslarımız, Hizmetlerimiz, Teşkilat Çalışmalarımız, Tanıtım Medya ve İletişim, Parti Programımız ve Siyaset Vizyonumuz başlıkları altında yapılan Eğitim Kampına İl ve İlçe Teşkilat yönetimleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve üyeler katıldı. Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdulkadir Bektaş; “5 ay sonra yapılacak olan seçimler için ilk çalışmamızı bugün başlatıyoruz. Giresun geneli tüm teşkilat kademelerimizi 2 gün boyunca misafir ediyoruz. Kıymetli eğitimcilerimiz Saadet Partimizin genel çalışma esasları hususunda sunum yapacaklar ve bundan sonra saha çalışmalarına başlayacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum. “ dedi.
Saadet Partisi Giresun İl Başkanlığı tarafından Teşkilat İçi Eğitim kapsamında 2 günlük Eğitim Kampı düzenlendi.

Eğitim Kampına Genel Bşk. Yrd. – Tanıtım ve Medya Başkanı Yusuf Sunar, Parti Sözcüsü Birol Aydın, YİK üyesi Mehmet Karaman, YİK üyesi Muhittin Hamdi Yıldırım ve GİK üyesi İsmail Hakkı Akkiraz katıldılar.

Bir otelde düzenlenen Eğitim Kampına, Genel Merkez Eğitim Başkanlığı tarafından gönderilen eğitimciler 2 gün boyunca çeşitli başlıklar halinde sunumlarını gerçekleştirdiler.

Temel Çalışma Esaslarımız, Hizmetlerimiz, Teşkilat Çalışmalarımız, Tanıtım Medya ve İletişim, Parti Programımız ve Siyaset Vizyonumuz başlıkları altında yapılan Eğitim Kampına İl ve İlçe Teşkilat yönetimleri, Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve üyeler katıldı.

Açılış konuşmasını yapan İl Başkanı Abdulkadir Bektaş; “5 ay sonra yapılacak olan seçimler için ilk çalışmamızı bugün başlatıyoruz. Giresun geneli tüm teşkilat kademelerimizi 2 gün boyunca misafir ediyoruz. Kıymetli eğitimcilerimiz Saadet Partimizin genel çalışma esasları hususunda sunum yapacaklar ve bundan sonra saha çalışmalarına başlayacağız. Katılan herkese teşekkür ediyorum. “ dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.