SMA’lı Galip Atlas için Bulancak’ta stant açıldı

YAŞAM 01.06.2023 - 15:34, Güncelleme: 01.06.2023 - 15:34 3914+ kez okundu.
 

SMA’lı Galip Atlas için Bulancak’ta stant açıldı

Giresunlu SMA tip1 kas hastası olan Galip Atlas’a yardım kampanyası kapsamında Bulancak’ta Cumhuriyet Meydanında Stant açıldı.
1 Haziran Perşembe günü sabah saatlerinde açılan stantta Galip Atlas’ın amcası Ercan Türkyılmaz ve gönüllü destekçisi yardım çalışmasına katıldı. 1 yaşına gelmeden hastalığı teşhis edilen Galip Atlas’ın tedavisi için gerekli olan yardım kampanyasında şu ana kadar yüzde 14’lük bir yardım toplandığını ifade eden amca Ercan Türkyılmaz, “Bizim Galip’in tedavisi için Dubai’ye sıramız çıktı. 7aylık bir süremiz var. Giresun merkez ve Bulancak başta olmak üzere ilçelerin tamamında yardım stantlarını açıyoruz. Vatandaşımız sağ olsun gönülden destek oluyor. Geçtiğimiz Salı günü yine Bulancak’ta halk pazarında vatandaşlarımız büyük bir destek gösterdi. Hastalığın tedavisi için 48 milyon gerekiyor. Kolay değil ancak halkımız elinden geleni yapıyor ve bizde tedavi ücretini kalan yedi ayda tamamlayacağız inşallah” dedi. 
Giresunlu SMA tip1 kas hastası olan Galip Atlas’a yardım kampanyası kapsamında Bulancak’ta Cumhuriyet Meydanında Stant açıldı.

1 Haziran Perşembe günü sabah saatlerinde açılan stantta Galip Atlas’ın amcası Ercan Türkyılmaz ve gönüllü destekçisi yardım çalışmasına katıldı.

1 yaşına gelmeden hastalığı teşhis edilen Galip Atlas’ın tedavisi için gerekli olan yardım kampanyasında şu ana kadar yüzde 14’lük bir yardım toplandığını ifade eden amca Ercan Türkyılmaz, “Bizim Galip’in tedavisi için Dubai’ye sıramız çıktı. 7aylık bir süremiz var. Giresun merkez ve Bulancak başta olmak üzere ilçelerin tamamında yardım stantlarını açıyoruz. Vatandaşımız sağ olsun gönülden destek oluyor. Geçtiğimiz Salı günü yine Bulancak’ta halk pazarında vatandaşlarımız büyük bir destek gösterdi. Hastalığın tedavisi için 48 milyon gerekiyor. Kolay değil ancak halkımız elinden geleni yapıyor ve bizde tedavi ücretini kalan yedi ayda tamamlayacağız inşallah” dedi. 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.