Siyasetin Güzel Yanı!

SİYASET 15.04.2023 - 21:35, Güncelleme: 15.04.2023 - 22:02 4577+ kez okundu.
 

Siyasetin Güzel Yanı!

Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı, Cindi Köyü’nde karşı karşıya geldi
Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili adayı Reşat Özdemir, Cindi Köyü muhtarı Rıdvan Türkmen’in davetlisi olarak iftar yemeğine katıldı. DEVA Partisi ilçe başkanı Bilal Artul’un da eşlik ettiği iftar yemeğinde siyasetin güzel tarafına şahitlik edildi. Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Kahraman Öztürk ve İlçe Başkanı Alaattin Gidal’da aynı yörede başka bir iftara katılması, iki farklı ittifakın bir araya gelmesine neden oldu. Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı yöneticilerinin bir arada olmaları ve hoş sohbet etmeleri, samimi görüntülerin oluşmasına neden oldu.  Ak Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP Milletvekili Adayı Reşat Özdemir ile sohbet ettikten sonra Milletvekili adayları birbirlerine başarılar dileyerek, iftar programını sonlandılar.  
Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı, Cindi Köyü’nde karşı karşıya geldi

Cumhuriyet Halk Partisi Giresun Milletvekili adayı Reşat Özdemir, Cindi Köyü muhtarı Rıdvan Türkmen’in davetlisi olarak iftar yemeğine katıldı. DEVA Partisi ilçe başkanı Bilal Artul’un da eşlik ettiği iftar yemeğinde siyasetin güzel tarafına şahitlik edildi.



Ak Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, Yeniden Refah Partisi Milletvekili adayı Kahraman Öztürk ve İlçe Başkanı Alaattin Gidal’da aynı yörede başka bir iftara katılması, iki farklı ittifakın bir araya gelmesine neden oldu.
Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı yöneticilerinin bir arada olmaları ve hoş sohbet etmeleri, samimi görüntülerin oluşmasına neden oldu. 



Ak Parti İlçe Başkanı Necati Yıldırım, CHP Milletvekili Adayı Reşat Özdemir ile sohbet ettikten sonra Milletvekili adayları birbirlerine başarılar dileyerek, iftar programını sonlandılar.
 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.