Şenel Bulut, Yazar Duman’ı kabul etti

GÜNDEM 06.03.2023 - 16:28, Güncelleme: 06.03.2023 - 16:28 3094+ kez okundu.
 

Şenel Bulut, Yazar Duman’ı kabul etti

Bulancak Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyat öğretmeni Mustafa Duman İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut’u ziyaret ederek ilk yazmış olduğu kitap ‘’Masum Değiliz’’i takdim etti.
Yazar son iki yılda yazdığı kitap hakkında müdür Bulut’a bilgiler verdi. Yazar Mustafa Duman yazdığı kitabı imzalayarak müdür Şenel Bulut’a hediye etti. İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut Yazar-öğretmen Mustafa Duman’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kitaplara ve okumaya olan ilgisi ile bilinen Bulut, öğrencilere yazar Duman’ı tanımayı ve kitabını mutlaka okumalarını tavsiye etti. Yazar tarafından kendisine takdim edilen kitabı ilgiyle okuyacağını ifade eden Bulut hem eğitimci olarak hem de yazar olarak toplum yaşamına sunduğu katkılardan dolayı Duman’a teşekkür etti.  
Bulancak Anadolu Lisesi Türk Dili Edebiyat öğretmeni Mustafa Duman İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut’u ziyaret ederek ilk yazmış olduğu kitap ‘’Masum Değiliz’’i takdim etti.

Yazar son iki yılda yazdığı kitap hakkında müdür Bulut’a bilgiler verdi. Yazar Mustafa Duman yazdığı kitabı imzalayarak müdür Şenel Bulut’a hediye etti.

İlçe Milli Eğitim müdürü Şenel Bulut Yazar-öğretmen Mustafa Duman’ı ağırlamaktan mutluluk duyduğunu söyledi. Kitaplara ve okumaya olan ilgisi ile bilinen Bulut, öğrencilere yazar Duman’ı tanımayı ve kitabını mutlaka okumalarını tavsiye etti. Yazar tarafından kendisine takdim edilen kitabı ilgiyle okuyacağını ifade eden Bulut hem eğitimci olarak hem de yazar olarak toplum yaşamına sunduğu katkılardan dolayı Duman’a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.