Şenel, BBP'den Milletvekili Adayı gösterildi

SİYASET 22.04.2023 - 18:17, Güncelleme: 22.04.2023 - 18:21 4758+ kez okundu.
 

Şenel, BBP'den Milletvekili Adayı gösterildi

İstanbul'da yaşayan Bulancaklı hemşehrimiz Muhsin Şenel, Büyük Birlik Partisi İstanbul 2. Bölge'den Milletvekili Adayı gösterildi.
Ticari faaliyetlerini İstanbul'da sürdüren Atlantik Av Bayi sahibi, SİLSAD Silah Savunma Sanayi Satıcı ve Kullanıcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Giresun Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Şenel, 28. Dönem için Büyük Birlik Partisi Milletvekili aday adaylığını açıklamıştı. BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Giresunluları yoğun olarak yaşadığı Bayrampaşa, Esenler, Eyüpsultan, Fatih ve Gaziosmanpaşa gibi ilçeleri kapsayan İstanbul 2. Bölge'den Milletvekili Adaylığı açıklanan Muhsin Şenel, "Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici'nin bizlere emanet ettiği İstanbul 2. Bölge'de seçim çalışmalarımıza başladık. 28. Dönemde ülkemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda rabbim bizleri mahçup etmesin" dedi. Giresun'un Bulancak ilçesi İnece Köyünden Şaban Şenel'in oğlu olan Muhsin Şenel'e Yıldız Haber olarak başarılar dileriz.
İstanbul'da yaşayan Bulancaklı hemşehrimiz Muhsin Şenel, Büyük Birlik Partisi İstanbul 2. Bölge'den Milletvekili Adayı gösterildi.

Ticari faaliyetlerini İstanbul'da sürdüren Atlantik Av Bayi sahibi, SİLSAD Silah Savunma Sanayi Satıcı ve Kullanıcıları Derneği Başkan Yardımcısı ve Giresun Sanayici ve İş İnsanları Derneği Başkanı Şenel, 28. Dönem için Büyük Birlik Partisi Milletvekili aday adaylığını açıklamıştı.

BBP Genel Başkanı Mustafa Destici tarafından Giresunluları yoğun olarak yaşadığı Bayrampaşa, Esenler, Eyüpsultan, Fatih ve Gaziosmanpaşa gibi ilçeleri kapsayan İstanbul 2. Bölge'den Milletvekili Adaylığı açıklanan Muhsin Şenel, "Genel Başkanımız sayın Mustafa Destici'nin bizlere emanet ettiği İstanbul 2. Bölge'de seçim çalışmalarımıza başladık. 28. Dönemde ülkemize hizmet etmek için çıktığımız bu yolda rabbim bizleri mahçup etmesin" dedi. Giresun'un Bulancak ilçesi İnece Köyünden Şaban Şenel'in oğlu olan Muhsin Şenel'e Yıldız Haber olarak başarılar dileriz.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.