Sekban’dan, Müdür Gündoğdu için methiyeler

GÜNDEM 27.07.2023 - 15:31, Güncelleme: 27.07.2023 - 15:31 3723+ kez okundu.
 

Sekban’dan, Müdür Gündoğdu için methiyeler

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu başarılı öğretmenleri’nden okuluna Voleybolda Türkiye şampiyonluğunu kazandıran Selçuk Sekban rotasyon nedeniyle okulundan ayrılacak müdürü Mustafa Gündoğdu için methiyeler dizdi.
Selçuk Sekban:’’Duyduklarımız, söylenenler, bu yıl müdür ve müdür yardımcısı rotasyonunun olmayacağı,uzatılacağı yönündeydi.  Ama maalesef sürpriz bir şekilde yönetmelik uygulanmaya konuldu. Bu ay sonu itibarıyla bir mucize olmazsa (İnşallah olur) rotasyona tabii idareciler kurumlarıyla ilişiklerini kesecekler. 9 yıl önce tayin isteyip gitmek istediğim Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ki şuan yazdığım bana ait bir cümle değil, Okulumuzu denetlemeye gelen Bakanlık müfettişlerinin değerlendirme toplantısında "Okulun şu ana kadar Türkiye'de gördükleri hem akademik,hem fiziki, hem de sosyal kültürel ve sportif anlamda en iyi Devlet okulu olduğunu,burayı herkesin görmesi gerektiğini ve Milli Eğitim Bakanımızı’da Okulumuza getireceklerini"yaptıkları çalışmalarla söylettiren okul idaremizin çok değerli iki isminden birisi okulumuzun müdürü, Boyacısı,tamircisi,marangozu,kiminin abisi,kiminin kardeşi,kiminin babası, kısacası çözüm odağı Mustafa Gündoğdu,bir diğeri ise iş anlayışı,çalışkanlığı,düzeni ve yetenekleri ile okula inanılmaz güzellikler katan , üniversitesiden başlayan ve bu zamana kadar gelen yaklaşık 30 yıllık bir kardeşlik Güray Türker. Sizlerle çalışmak benim için inanılmaz güzeldi.Bu aile ortamı hep devam edecek gibiydi.Ama maalesef buraya kadarmış.Hangi okula gideceğinizi bilemiyorum ama tek bildiğim nereye giderseniz gidin sizinle çalışmaktan mutlu olacaklarıdır. Yolunuz açık olsun. Evet çok klasik bir söz vardır Devletin işi yürür diye. Ama biz okul idaremizin önderliğinde , takdire şayan büyük bir özveri ile çalışan öğretmen kadromuz,aile birliğimiz,yardımcı personelimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte BMAE Ortaokulunu yürütmedik,Koşturduk.’’
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu başarılı öğretmenleri’nden okuluna Voleybolda Türkiye şampiyonluğunu kazandıran Selçuk Sekban rotasyon nedeniyle okulundan ayrılacak müdürü Mustafa Gündoğdu için methiyeler dizdi.

Selçuk Sekban:’’Duyduklarımız, söylenenler, bu yıl müdür ve müdür yardımcısı rotasyonunun olmayacağı,uzatılacağı yönündeydi.  Ama maalesef sürpriz bir şekilde yönetmelik uygulanmaya konuldu. Bu ay sonu itibarıyla bir mucize olmazsa (İnşallah olur) rotasyona tabii idareciler kurumlarıyla ilişiklerini kesecekler.

9 yıl önce tayin isteyip gitmek istediğim Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulunu ki şuan yazdığım bana ait bir cümle değil, Okulumuzu denetlemeye gelen Bakanlık müfettişlerinin değerlendirme toplantısında "Okulun şu ana kadar Türkiye'de gördükleri hem akademik,hem fiziki, hem de sosyal kültürel ve sportif anlamda en iyi Devlet okulu olduğunu,burayı herkesin görmesi gerektiğini ve Milli Eğitim Bakanımızı’da Okulumuza getireceklerini"yaptıkları çalışmalarla söylettiren okul idaremizin çok değerli iki isminden birisi okulumuzun müdürü, Boyacısı,tamircisi,marangozu,kiminin abisi,kiminin kardeşi,kiminin babası, kısacası çözüm odağı Mustafa Gündoğdu,bir diğeri ise iş anlayışı,çalışkanlığı,düzeni ve yetenekleri ile okula inanılmaz güzellikler katan , üniversitesiden başlayan ve bu zamana kadar gelen yaklaşık 30 yıllık bir kardeşlik Güray Türker.

Sizlerle çalışmak benim için inanılmaz güzeldi.Bu aile ortamı hep devam edecek gibiydi.Ama maalesef buraya kadarmış.Hangi okula gideceğinizi bilemiyorum ama tek bildiğim nereye giderseniz gidin sizinle çalışmaktan mutlu olacaklarıdır. Yolunuz açık olsun.

Evet çok klasik bir söz vardır Devletin işi yürür diye. Ama biz okul idaremizin önderliğinde , takdire şayan büyük bir özveri ile çalışan öğretmen kadromuz,aile birliğimiz,yardımcı personelimiz,öğrencilerimiz ve velilerimizle birlikte BMAE Ortaokulunu yürütmedik,Koşturduk.’’

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.