Şehit ve Gazi yakınlarına ziyaret

ASAYİŞ 28.04.2023 - 15:20, Güncelleme: 28.04.2023 - 15:20 2300+ kez okundu.
 

Şehit ve Gazi yakınlarına ziyaret

Giresun İl Jandarma Komutanlığı Personelleri Şehit ve Gazi yakınlarına ziyaretler gerçekleştirdi
Giresun İl Jandarma Komutanlığı personelleri geçtiğimiz günlerde, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehit ve gazi aileleri ziyaret edilerek bayramları kutladılar. Şehitlerimizi mezarları başında anarak yâd eden Jandarma Personelleri, sonrasında ailelerine ziyaretler gerçekleştirerek, Bayramlarını kutlayarak ailelerle bir araya geldiler. Şehit ve Gazi ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde, ailelerine unutulmadıkları, her an ve her zaman yanlarında oldukları hatırlatılarak, istekleri ve arzuları olup olmadığı soruldu.
Giresun İl Jandarma Komutanlığı Personelleri Şehit ve Gazi yakınlarına ziyaretler gerçekleştirdi



Giresun İl Jandarma Komutanlığı " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank"> Giresun İl Jandarma Komutanlığı personelleri geçtiğimiz günlerde, Ramazan Bayramı münasebetiyle şehit ve gazi aileleri ziyaret edilerek bayramları kutladılar.



Şehitlerimizi mezarları başında anarak yâd eden Jandarma Personelleri, sonrasında ailelerine ziyaretler gerçekleştirerek, Bayramlarını kutlayarak ailelerle bir araya geldiler.

Şehit ve Gazi ailelerine gerçekleştirilen ziyaretlerde, ailelerine unutulmadıkları, her an ve her zaman yanlarında oldukları hatırlatılarak, istekleri ve arzuları olup olmadığı soruldu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.