Şehit Dursun Buz'u unutmadı!

GÜNDEM 06.04.2024 - 19:41, Güncelleme: 06.04.2024 - 19:52 3678+ kez okundu.
 

Şehit Dursun Buz'u unutmadı!

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak'ın şehidi Dursun Buz'u kabri başında ziyaret ederek dua etti
Karaağaç Köyünde Bulancak'ın sevilen ailelerinden Sabri Buz'un eşi Nafize Buz'un cenazesine katılan Başkan Sıbıç, yaptığı paylaşımda, "İlçemizin sevilen ailelerinden Sabri Buz'un eşi Nafize Buz'un cenazesine katıldık. Merhumeye Allah'tan rahmet, aileye başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin... Aynı mezarlıkta yatan; Vatan savunmasında şehit düşen kahraman askerimiz Dursun Buz'un da mezarını ziyaret ederek, dua ettik. Huzur içinde uyu şehidim, sana minnettarız" ifadeleri kullandı. Başkan Sıbıç'a Belediye Meclis Üyesi Reşat Nuri Özdemir eşlik etti. Şehit Dursun Buz kimdir? Bingöl'ün Yayladere ilçesi dağlık kesiminde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve daha sonra tedavi gördüğü Elazığ Askeri Hastanesi'nde 19 Haziran 2008 tarihinde hayatını kaybederek şehit olmuştu.
Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Bulancak'ın şehidi Dursun Buz'u kabri başında ziyaret ederek dua etti

Karaağaç Köyünde Bulancak'ın sevilen ailelerinden Sabri Buz'un eşi Nafize Buz'un cenazesine katılan Başkan Sıbıç, yaptığı paylaşımda, "İlçemizin sevilen ailelerinden Sabri Buz'un eşi Nafize Buz'un cenazesine katıldık. Merhumeye Allah'tan rahmet, aileye başsağlığı ve sabır diliyorum. Allah rahmet eylesin... Aynı mezarlıkta yatan; Vatan savunmasında şehit düşen kahraman askerimiz Dursun Buz'un da mezarını ziyaret ederek, dua ettik. Huzur içinde uyu şehidim, sana minnettarız" ifadeleri kullandı.

Başkan Sıbıç'a Belediye Meclis Üyesi Reşat Nuri Özdemir eşlik etti.

Şehit Dursun Buz kimdir?

Bingöl'ün Yayladere ilçesi dağlık kesiminde teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan ve daha sonra tedavi gördüğü Elazığ Askeri Hastanesi'nde 19 Haziran 2008 tarihinde hayatını kaybederek şehit olmuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.