Satır Arası 5. Sayısını çıkardı

EĞİTİM 18.01.2024 - 17:11, Güncelleme: 18.01.2024 - 17:11 7836+ kez okundu.
 

Satır Arası 5. Sayısını çıkardı

Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından düzenli olarak yayınlanan ‘Satır Arası’ isimli gazetenin 5. Sayısı çıkarıldı.
İmtiyaz Sahipliğini Okul Müdürü Rıfat Özdemir’in yaptığı gazetenin yayın ekibi Türkçe Öğretmeni Yasemin Kara, Müdür Yardımcısı Musa Fikret Dombaycı, Türkçe Öğretmeni Pembe Özen Aksu Zorlu, Toprak Uzunoğlu ve Nehir Gülüseven’den oluşuyor. Okul Müdürü Rıfat Özdemir, Satır Arası gazetesinin 5. Sayısını yarıyıl tatilinde öğrenciler ve velilerle buluşturacaklarını ifade ederek, “8 Ağustos 2023 Salı günü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundaki görevime başladım. İdareciliğe başladığım ilk günkü heyecan ile 9 yıl çalıştığım Gazi Ortaokulu ailesinden ayrılıp yeni bir aileye katıldım. Bu aile kalabalık bir aile, binası ile idarecileriyle, öğretmenleriyle, yardımcı personeli ile dört dörtlük bir okulumuzun bu hale gelmesinde emeği geçen başta bir önceki Okul Müdürü sayın Mustafa Gündoğdu’ya, Müdür Yardımcıları sayın Güray Türker, Musa Fikret Dombaycı ve Ayşe Mersinlioğlu Köse'ye, öğretmenlerimize, yardımcı personellerimize, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni bir okulda okulumuzun daha önce 4 sayısını çıkardığı Satır Arası gazetemizin 5. sayısını öğrenci ve velilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.  
Bulancak Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu tarafından düzenli olarak yayınlanan ‘Satır Arası’ isimli gazetenin 5. Sayısı çıkarıldı.

İmtiyaz Sahipliğini Okul Müdürü Rıfat Özdemir’in yaptığı gazetenin yayın ekibi Türkçe Öğretmeni Yasemin Kara, Müdür Yardımcısı Musa Fikret Dombaycı, Türkçe Öğretmeni Pembe Özen Aksu Zorlu, Toprak Uzunoğlu ve Nehir Gülüseven’den oluşuyor.

Okul Müdürü Rıfat Özdemir, Satır Arası gazetesinin 5. Sayısını yarıyıl tatilinde öğrenciler ve velilerle buluşturacaklarını ifade ederek, “8 Ağustos 2023 Salı günü Mehmet Akif Ersoy Ortaokulundaki görevime başladım. İdareciliğe başladığım ilk günkü heyecan ile 9 yıl çalıştığım Gazi Ortaokulu ailesinden ayrılıp yeni bir aileye katıldım. Bu aile kalabalık bir aile, binası ile idarecileriyle, öğretmenleriyle, yardımcı personeli ile dört dörtlük bir okulumuzun bu hale gelmesinde emeği geçen başta bir önceki Okul Müdürü sayın Mustafa Gündoğdu’ya, Müdür Yardımcıları sayın Güray Türker, Musa Fikret Dombaycı ve Ayşe Mersinlioğlu Köse'ye, öğretmenlerimize, yardımcı personellerimize, öğrenci ve velilerimize çok teşekkür ediyorum. Yeni bir okulda okulumuzun daha önce 4 sayısını çıkardığı Satır Arası gazetemizin 5. sayısını öğrenci ve velilerimizle buluşturmanın heyecanını yaşıyoruz" dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.