Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 9 şüpheli yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 06.07.2023 - 15:30, Güncelleme: 06.07.2023 - 15:16 1631+ kez okundu.
 

Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 9 şüpheli yakalandı

SAMSUN (AA) - Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda yabancı uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçmiş dönemlerde Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerinde DEAŞ içinde faaliyette bulunan ve Samsun'da yaşadıkları belirlenen Iraklı 9 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.Soruşturma kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde belirlenen 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 9 şüpheliyi yakaladı.Adreslerde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ile dijital malzeme ele geçirildi.Şüphelilerden 4'ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer 5 zanlının polisteki işlemlerinin ise sürdüğü öğrenildi.

SAMSUN (AA) - Samsun'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda yabancı uyruklu 9 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, geçmiş dönemlerde Irak ve Suriye'deki çatışma bölgelerinde DEAŞ içinde faaliyette bulunan ve Samsun'da yaşadıkları belirlenen Iraklı 9 zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Soruşturma kapsamında Atakum ve İlkadım ilçelerinde belirlenen 8 adrese eş zamanlı operasyon düzenleyen ekipler, 9 şüpheliyi yakaladı.

Adreslerde yapılan aramada çok sayıda örgütsel doküman ile dijital malzeme ele geçirildi.

Şüphelilerden 4'ü emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Diğer 5 zanlının polisteki işlemlerinin ise sürdüğü öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.