Samsun’da silahlı saldırı: 1’i ağır 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2023 - 10:30, Güncelleme: 22.08.2023 - 11:05 3894+ kez okundu.
 

Samsun’da silahlı saldırı: 1’i ağır 2 yaralı

Samsun’da silahlı saldırı: 1’i ağır 2 yaralı
Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan 1’i ağır 2 kişi yaralandı. Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi Topal Osman Sokak’ta gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan İbrahim G. kafasından vuruldu. Aynı olayda Hasan E.K. de tabanca kabzası ile kafasına vurularak hastanelik oldu. Her iki yaralı da ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İbrahim G.’nin hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Samsun’da silahlı saldırı: 1’i ağır 2 yaralı

Samsun’da silahlı saldırıya uğrayan 1’i ağır 2 kişi yaralandı.
Olay, Samsun’un İlkadım ilçesi Hastanebaşı Mahallesi Topal Osman Sokak’ta gece meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, silahlı saldırıya uğrayan İbrahim G. kafasından vuruldu. Aynı olayda Hasan E.K. de tabanca kabzası ile kafasına vurularak hastanelik oldu. Her iki yaralı da ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İbrahim G.’nin hastanenin yoğun bakım servisinde tedavi altına alındığı ve sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.