Samsun’da özel güvenlik görevlilerine "Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi"

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.03.2024 - 18:29, Güncelleme: 17.03.2024 - 18:31 3103+ kez okundu.
 

Samsun’da özel güvenlik görevlilerine "Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi"

Samsun’da özel güvenlik görevlilerine "Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi"
Samsun’da polis, bankalar ve finans kurumlarında görevli özel güvenlik görevlilerine "Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi" verdi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından bankalar ve finans kurumlarında görevli özel güvenlik görevlilerine dolandırıcılık konusunda bilgiler verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen "Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi"nde kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran ve dolandırıcılık mağduru vatandaşlara karşı duyarlı olmaları, dolandırıcılık suçlarının önlenmesine katkıda bulunmaları konularında bilgiler verildi.
Samsun’da özel güvenlik görevlilerine "Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi"

Samsun’da polis, bankalar ve finans kurumlarında görevli özel güvenlik görevlilerine " Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi" verdi.
Samsun Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ve Siber Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü personeli tarafından bankalar ve finans kurumlarında görevli özel güvenlik görevlilerine dolandırıcılık konusunda bilgiler verildi. Samsun Emniyet Müdürlüğü Konferans Salonu’nda düzenlenen " Dolandırıcılık Bilgilendirme Eğitimi"nde kendilerini polis, asker ve savcı olarak tanıtıp vatandaşları dolandıran ve dolandırıcılık mağduru vatandaşlara karşı duyarlı olmaları, dolandırıcılık suçlarının önlenmesine katkıda bulunmaları konularında bilgiler verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.