Samsun'da 2 kilo 340 gram esrar geçirildi, 1 zanlı yakalandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 30.11.2022 - 14:30, Güncelleme: 30.11.2022 - 13:54 1857+ kez okundu.
 

Samsun'da 2 kilo 340 gram esrar geçirildi, 1 zanlı yakalandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 kilo 340 gram esrar geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu yetiştirildiği bilgisi üzerine Çelikalan Mahallesi'nde belirlenen adrese operasyon düzenledi. Bir ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada 2 kilo 340 gram kubar esrar ile 3 kapsül sentetik ecza hapı bulundu.Operasyonda gözaltına alınan ikamet sahibi jandarmaya götürüldü.

SAMSUN (AA) - Samsun'un İlkadım ilçesinde jandarma ekiplerince düzenlenen operasyonda 2 kilo 340 gram esrar geçirildi, bir şüpheli gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, uyuşturucu yetiştirildiği bilgisi üzerine Çelikalan Mahallesi'nde belirlenen adrese operasyon düzenledi. Bir ikamet ve eklentilerinde yapılan aramada 2 kilo 340 gram kubar esrar ile 3 kapsül sentetik ecza hapı bulundu.

Operasyonda gözaltına alınan ikamet sahibi jandarmaya götürüldü.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.