Şair Yaşar Akalın okurlarıyla buluşuyor!

KÜLTÜR 28.12.2023 - 13:01, Güncelleme: 28.12.2023 - 13:01 5968+ kez okundu.
 

Şair Yaşar Akalın okurlarıyla buluşuyor!

Şair Yaşar Akalın yeni kitabı ‘Geyiğin Kan İzleri’ ile 5 Ocak’ta Özen Kitabevi’nde Bulancaklı şiir severlerle bir araya gelecek.
Bulancaklı emekli Edebiyat Öğretmeni Yaşar Akalın’ın uzun yıllar boyunca özenle biriktirildiği şiirlerinden oluşan ve ustalık eseri sayılacak 4. kitabı “Geyiğin Kan İzleri” Klaros Yayınları’ndan çıktı. Daha önce ‘Aynalar Krallığı’, ‘Kelimeler Rüyalar’ ve ‘Pontus Şarkıları’ adlı şiir kitaplarıyla geniş bir kitleye adını duyuran Akalın, 4. şiir kitabı “Geyiğin Kan İzleri” ile şiir severlerle buluşmaya devam ediyor.  Yaşar Akalın’ın yeni kitabı ‘Geyin Kan İzleri’ için düzenlenecek imza günü; 05 Ocak Cuma günü 14:00-17:00 arasında Özen Kitabevi’nde gerçekleşecek.  
Şair Yaşar Akalın yeni kitabı ‘Geyiğin Kan İzleri’ ile 5 Ocak’ta Özen Kitabevi’nde Bulancaklı şiir severlerle bir araya gelecek.

Bulancaklı emekli Edebiyat Öğretmeni Yaşar Akalın’ın uzun yıllar boyunca özenle biriktirildiği şiirlerinden oluşan ve ustalık eseri sayılacak 4. kitabı “Geyiğin Kan İzleri” Klaros Yayınları’ndan çıktı. Daha önce ‘Aynalar Krallığı’, ‘Kelimeler Rüyalar’ ve ‘Pontus Şarkıları’ adlı şiir kitaplarıyla geniş bir kitleye adını duyuran Akalın, 4. şiir kitabı “Geyiğin Kan İzleri” ile şiir severlerle buluşmaya devam ediyor. 

Yaşar Akalın’ın yeni kitabı ‘Geyin Kan İzleri’ için düzenlenecek imza günü; 05 Ocak Cuma günü 14:00-17:00 arasında Özen Kitabevi’nde gerçekleşecek.



 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.