Safranbolu'da 627 Mehmetçik kan ve kök hücre bağışı yaptı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 27.10.2022 - 19:00, Güncelleme: 27.10.2022 - 18:23 2324+ kez okundu.
 

Safranbolu'da 627 Mehmetçik kan ve kök hücre bağışı yaptı

KARABÜK (AA) - Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı bünyesindeki 627 personel, kan ve kök hücre bağışında bulundu.Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay Karabük Şubesince Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı kışlasında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.Kampanyaya gönüllülük esasına göre 627 personel destek verdi.

KARABÜK (AA) - Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı bünyesindeki 627 personel, kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Türk Kızılay Karabük Şubesince Safranbolu Jandarma Komando Eğitim Merkez Komutanlığı kışlasında kan ve kök hücre bağışı kampanyası düzenlendi.

Kampanyaya gönüllülük esasına göre 627 personel destek verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.