Saadet Partisi Adayı Aydın, ‘Ranta değil hizmete davet’

SİYASET 06.03.2024 - 14:36, Güncelleme: 06.03.2024 - 14:42 4529+ kez okundu.
 

Saadet Partisi Adayı Aydın, ‘Ranta değil hizmete davet’

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan adayı Ethem Aydın ve ilçe teşkilatı, esnafı ve Salı Pazarı'nı ziyaret etti.
Ziyaret sırasında Başkan Adayı Aydın, pazarcılar ve esnafa hitaben yaptığı açıklamada, mevcut durumu değerlendirdi. Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Aydın, Bulancak'ta mevcut belediye yönetimi ve belediyenin faaliyetlerini sadece çıkar ilişkileri üzerinden değerlendirerek, “Hizmet etmek yerine ihalelerden nasıl kar sağlayabileceklerini düşünüyor. Ancak, bu yaklaşımın ortaya koyduğu işlerin kalitesi açıkça görülüyor. Bulancak halkı artık bu durumun farkında ve kandırılmaya gelmeyecek kadar bilinçli. Unutulmamalıdır ki, gerçek amacımız halka hizmet etmek olmalıdır, çıkarlar değil” dedi. Aydın, Beton Pazarı olarak bilinen yerin, beton yığınları arasında kalan pazar alanında pazarcılar ve vatandaşların soğuğa karşı zor durumda olduğunu ifade ederek, ayrıca, pazarcılara yönelik herhangi bir ısıtma imkanı olmadığını ve belediyenin yaptığı pazar yerinin sadece laf olsun diye yapıldığını, hijyen açısından da yetersiz kaldığını belirtti. Başkan Adayı Aydın, göreve geldiklerinde önceliklerinin rant ve ihaleler değil, doğrudan vatandaşı ilgilendiren hizmetler olduğunu vurguladı. Saadet Partisi'nin Bulancak Belediye Başkanı olmaları halinde, pazar yerini sınıflara ayıracaklarını ve böylelikle daha kullanışlı ve temiz bir pazar yeri oluşturacaklarını söyledi. Aydın, buranın Giresun'un en büyük ilçesi olduğunu hatırlatarak, modern ve doğal bir pazar alanı oluşturacaklarını ve milli görüş belediyeciliğinin gerektirdiği şekilde hizmet sunacaklarını belirtti.
Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan adayı Ethem Aydın ve ilçe teşkilatı, esnafı ve Salı Pazarı'nı ziyaret etti.

Ziyaret sırasında Başkan Adayı Aydın, pazarcılar ve esnafa hitaben yaptığı açıklamada, mevcut durumu değerlendirdi.

Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı Aydın, Bulancak'ta mevcut belediye yönetimi ve belediyenin faaliyetlerini sadece çıkar ilişkileri üzerinden değerlendirerek, “Hizmet etmek yerine ihalelerden nasıl kar sağlayabileceklerini düşünüyor. Ancak, bu yaklaşımın ortaya koyduğu işlerin kalitesi açıkça görülüyor. Bulancak halkı artık bu durumun farkında ve kandırılmaya gelmeyecek kadar bilinçli. Unutulmamalıdır ki, gerçek amacımız halka hizmet etmek olmalıdır, çıkarlar değil” dedi.

Aydın, Beton Pazarı olarak bilinen yerin, beton yığınları arasında kalan pazar alanında pazarcılar ve vatandaşların soğuğa karşı zor durumda olduğunu ifade ederek, ayrıca, pazarcılara yönelik herhangi bir ısıtma imkanı olmadığını ve belediyenin yaptığı pazar yerinin sadece laf olsun diye yapıldığını, hijyen açısından da yetersiz kaldığını belirtti.

Başkan Adayı Aydın, göreve geldiklerinde önceliklerinin rant ve ihaleler değil, doğrudan vatandaşı ilgilendiren hizmetler olduğunu vurguladı.

Saadet Partisi'nin Bulancak Belediye Başkanı olmaları halinde, pazar yerini sınıflara ayıracaklarını ve böylelikle daha kullanışlı ve temiz bir pazar yeri oluşturacaklarını söyledi.

Aydın, buranın Giresun'un en büyük ilçesi olduğunu hatırlatarak, modern ve doğal bir pazar alanı oluşturacaklarını ve milli görüş belediyeciliğinin gerektirdiği şekilde hizmet sunacaklarını belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.