Saadet öğretmen Giresun'dan ayrıldı

YAŞAM 06.03.2024 - 17:53, Güncelleme: 06.03.2024 - 17:53 6171+ kez okundu.
 

Saadet öğretmen Giresun'dan ayrıldı

Saadet Öğretmen Giresun'da farklı etkinlik için salı günü geldi. Çarşamba sabahı döndü.
Önce Giresun Üniversitesi Ömer Halis Demir Konferans salonunda davetli olarak panelde "Yönetimde Kadın"başlığında bir konuşma gerçekleştirdi. Sonra Ucim'i ve kuruluş gelişimini anlattı. Aynı gün salı günü saat 18'de Giresun Önleme Ofisinde üyeler ve üniversiteli öğrencilerle tanıştı. Giresun ucim adına Saadet Öğretmeni İl Temsilcisi Giresun Üniversitesi Öğr.Üyesi Şule Aksakal,Ucim Eğitim Koordinatörü Nuray Can,Ofis sorumlusu Sosyal Hizmetler Uzmanı Gamze Emecen, Giresun Üniversitesi Mavi Kelebekler Çocuk Hakları Topluluğu Başkanı Şude Demiray karşıladı. Giresun'da Ucim üyeleri ve Üniversite öğrencileri ofiste Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan'ın katılımıyla gerçekleşti.Üyeler ve Üniversite öğrencileri Saadet Öğretmene yoğun ilgi gösterdi. Tecrübeleri üzerinden çocuk istismarı konusunda verdiği mücadeleyi ve derneğin faaliyetlerini üye ve öğrencilerle paylaşan Saadet Öğretmen sorulan soruları yanıtladı. Çocuklara küçük yaştan itibaren istismarla ilgili bilgi verilmesi gerektiğini belirten Özkan;"Çocuklar yanlış bir durumla karşılaşıyorsa güvendikleri insanlara bunu anlatsınlar. "sözleriyle konu hakkında bilinçli olmanın önemine dikkat çekti.
Saadet Öğretmen Giresun'da farklı etkinlik için salı günü geldi. Çarşamba sabahı döndü.

Önce Giresun Üniversitesi Ömer Halis Demir Konferans salonunda davetli olarak panelde "Yönetimde Kadın"başlığında bir konuşma gerçekleştirdi. Sonra Ucim'i ve kuruluş gelişimini anlattı.

Aynı gün salı günü saat 18'de Giresun Önleme Ofisinde üyeler ve üniversiteli öğrencilerle tanıştı.

Giresun ucim adına Saadet Öğretmeni İl Temsilcisi Giresun Üniversitesi Öğr.Üyesi Şule Aksakal,Ucim Eğitim Koordinatörü Nuray Can,Ofis sorumlusu Sosyal Hizmetler Uzmanı Gamze Emecen, Giresun Üniversitesi Mavi Kelebekler Çocuk Hakları Topluluğu Başkanı Şude Demiray karşıladı.

Giresun'da Ucim üyeleri ve Üniversite öğrencileri ofiste Saadet Öğretmen Çocuk İstismarı İle Mücadele Derneği (UCİM) Genel Başkanı Saadet Özkan'ın katılımıyla gerçekleşti.Üyeler ve Üniversite öğrencileri Saadet Öğretmene yoğun ilgi gösterdi.

Tecrübeleri üzerinden çocuk istismarı konusunda verdiği mücadeleyi ve derneğin faaliyetlerini üye ve öğrencilerle paylaşan Saadet Öğretmen sorulan soruları yanıtladı.

Çocuklara küçük yaştan itibaren istismarla ilgili bilgi verilmesi gerektiğini belirten Özkan;"Çocuklar yanlış bir durumla karşılaşıyorsa güvendikleri insanlara bunu anlatsınlar. "sözleriyle konu hakkında bilinçli olmanın önemine dikkat çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.