Saadet Bulancak’ta adayını açıkladı!

SİYASET 14.02.2024 - 10:24, Güncelleme: 14.02.2024 - 11:46 4796+ kez okundu.
 

Saadet Bulancak’ta adayını açıkladı!

Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın olarak açıklandı.
Başkan Adayı Ethem Aydın, İl Müfettişi Ömer Öztürk, Teşkilat Başkanları Mehmet Aybar ve İzzet Akdeniz ile gazetemizi ziyaret etti. Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Başkan Adayı Aydın, 1965 yılında Bulancak’ta dünyaya geldiğini ifade ederek, “İlkokulu Damudere İlkokulu, Ortaokul ve Liseyi Bulancak İmam Hatip’te tamamladım. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan mezun oldum. 1985 yılında Kuran Kursu Öğreticisi olarak memuriyet hayatıma başlayarak, 2018 yılında emekliye ayrıldım. Emeklilik hayatının ardından aktif olarak Saadet Partisi Bulancak İlçe Yönetiminde görev aldım” dedi. Başkan Adayı Ethem Aydın, “Saadet Partimiz tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmamım ardından çalışmalarımıza bugün itibarı ile başlıyoruz. Amacımız iktidarın bile 94 ruhunu hatırlattığı bir zamanda Türkiye’nin de Bulancak’ın da 94 ruhu belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışla hizmete talibiz. Yaklaşık yarım asırdır CHP ve AK Parti tarafından yönetilen ilçemizde sıra halkımızın teveccühüyle Milli Görüşe gelmiştir. Ayrıştırmadan, sevgi ve hoşgörüye dayalı bir belediyecilik yapacağız. Bu menvalde Bulancaklı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.
Saadet Partisi Bulancak İlçe Başkanlığı tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler seçimlerinde Belediye Başkan Adayı Ethem Aydın olarak açıklandı.

Başkan Adayı Ethem Aydın, İl Müfettişi Ömer Öztürk, Teşkilat Başkanları Mehmet Aybar ve İzzet Akdeniz ile gazetemizi ziyaret etti.

Yazı İşleri Müdürümüz Sinan Yıldız’a konuşan Başkan Adayı Aydın, 1965 yılında Bulancak’ta dünyaya geldiğini ifade ederek, “İlkokulu Damudere İlkokulu, Ortaokul ve Liseyi Bulancak İmam Hatip’te tamamladım. Daha sonra Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulundan mezun oldum. 1985 yılında Kuran Kursu Öğreticisi olarak memuriyet hayatıma başlayarak, 2018 yılında emekliye ayrıldım. Emeklilik hayatının ardından aktif olarak Saadet Partisi Bulancak İlçe Yönetiminde görev aldım” dedi.

Başkan Adayı Ethem Aydın, “Saadet Partimiz tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde Saadet Partisi Bulancak Belediye Başkan Adayı olarak açıklanmamım ardından çalışmalarımıza bugün itibarı ile başlıyoruz. Amacımız iktidarın bile 94 ruhunu hatırlattığı bir zamanda Türkiye’nin de Bulancak’ın da 94 ruhu belediyeciliğine ihtiyacı olduğunu düşünüyoruz. Bu anlayışla hizmete talibiz. Yaklaşık yarım asırdır CHP ve AK Parti tarafından yönetilen ilçemizde sıra halkımızın teveccühüyle Milli Görüşe gelmiştir. Ayrıştırmadan, sevgi ve hoşgörüye dayalı bir belediyecilik yapacağız. Bu menvalde Bulancaklı hemşehrilerimizin desteklerini bekliyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.