Ramazan’da pide kuyruğu bir başka oluyor

YAŞAM 29.03.2024 - 13:12, Güncelleme: 29.03.2024 - 13:12 4503+ kez okundu.
 

Ramazan’da pide kuyruğu bir başka oluyor

11 ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşlar, iftara dakikalar kala sıcak Ramazan pidesi almak için fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.
Her Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de birçok kişi fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Özellikle iftara kısa bir süre kalmasıyla birlikte sıcak pide almak için yarışa giren vatandaşlar, bu kapsamda fırınlarda yoğunluk oluşturuyor. Bulancak’ta bu fırınlardan biri olan Ali Usta durağında  genç girişimci Sercan Beyaz’ın işletmeciliğini yaptığı Durak Fırını 9 kişi ile birlikte vatandaşlara  pide yetiştiriyor. Sercan Beyaz: “Ramazan ayı demek sıcak pide demek. Pide olmayan iftar sofrası her zaman eksik kalır. Bu yüzden insanlarımız pide kuyruğuna giriyor. Hem böylece iftara kadar zaman geçirmiş oluyorlar.Bizlerde   müşterilerimizin pide talebini karşılamak için yoğun mesai harcıyoruz.’’dedi. 
11 ayın sultanı Ramazan ayında vatandaşlar, iftara dakikalar kala sıcak Ramazan pidesi almak için fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturuyor.

Her Ramazan ayında olduğu gibi bu sene de birçok kişi fırınların önünde uzun kuyruklar oluşturuyor. Özellikle iftara kısa bir süre kalmasıyla birlikte sıcak pide almak için yarışa giren vatandaşlar, bu kapsamda fırınlarda yoğunluk oluşturuyor. Bulancak’ta bu fırınlardan biri olan Ali Usta durağında  genç girişimci Sercan Beyaz’ın işletmeciliğini yaptığı Durak Fırını 9 kişi ile birlikte vatandaşlara  pide yetiştiriyor. Sercan Beyaz: “ Ramazan ayı demek sıcak pide demek. Pide olmayan iftar sofrası her zaman eksik kalır. Bu yüzden insanlarımız pide kuyruğuna giriyor. Hem böylece iftara kadar zaman geçirmiş oluyorlar.Bizlerde   müşterilerimizin pide talebini karşılamak için yoğun mesai harcıyoruz.’’dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.