‘Pirazizliye hizmetkar olmaya geliyoruz’

SİYASET 11.03.2024 - 17:16, Güncelleme: 11.03.2024 - 17:32 4827+ kez okundu.
 

‘Pirazizliye hizmetkar olmaya geliyoruz’

Cumhur İttifakı ve AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı M. Esat Ayyıldız, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala saha çalışmalarını aralıksız devam ediyor.
Piraziz’de mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Ayyıldız, Piraziz’e Başkan olmaya değil Pirazizliye hizmetkar olmaya geldiğini ifade ederek, onlar bizim hafızamız kılavuzumuz kıymetlilerimiz dediği emekli vatandaşlara su faturalarında %50 indirim yapacağının sözünü verdi. Birçok projesini açıklayan Başkan Adayı Ayyıldız, ziyaretleri sonrası gazetemize yaptığı açıklama da, “Piraziz’de dünyaya gelen bebeklerimiz için hoş geldin paketi ve hemşehrilik beratı hazırlayacağız. Piraziz’de yapmayı düşündüğümüz Elma ve Fındık Festivali ile hem turizmi canlandıracağız, hem de hemşehrilerimizi sanatla buluşturacağız. Piraziz’in tarihinin ve silüetinin en önemli parçalarından olan Piraziz Tarihi Konaklarının restore edilmesi ve cephe ışıklandırma projesi ile turizme kazandırılması Piraziz'imize vizyon kazandıracak projelerimizden sadece bir tanesidir” ifadelerini kullandı.
Cumhur İttifakı ve AK Parti Piraziz Belediye Başkan Adayı M. Esat Ayyıldız, 31 Mart seçimlerine kısa bir süre kala saha çalışmalarını aralıksız devam ediyor.

Piraziz’de mahalle mahalle ziyaretlerini sürdüren Başkan Adayı Ayyıldız, Piraziz’e Başkan olmaya değil Pirazizliye hizmetkar olmaya geldiğini ifade ederek, onlar bizim hafızamız kılavuzumuz kıymetlilerimiz dediği emekli vatandaşlara su faturalarında %50 indirim yapacağının sözünü verdi.

Birçok projesini açıklayan Başkan Adayı Ayyıldız, ziyaretleri sonrası gazetemize yaptığı açıklama da, “Piraziz’de dünyaya gelen bebeklerimiz için hoş geldin paketi ve hemşehrilik beratı hazırlayacağız. Piraziz’de yapmayı düşündüğümüz Elma ve Fındık Festivali ile hem turizmi canlandıracağız, hem de hemşehrilerimizi sanatla buluşturacağız. Piraziz’in tarihinin ve silüetinin en önemli parçalarından olan Piraziz Tarihi Konaklarının restore edilmesi ve cephe ışıklandırma projesi ile turizme kazandırılması Piraziz'imize vizyon kazandıracak projelerimizden sadece bir tanesidir” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.