Piraziz'i yasa boğan kaza! 1 ölü 3 yaralı...

ASAYİŞ 17.12.2023 - 22:21, Güncelleme: 17.12.2023 - 22:30 16607+ kez okundu.
 

Piraziz'i yasa boğan kaza! 1 ölü 3 yaralı...

Bulancak Paşakonağı Yaylasında bu akşam saat 7 sularında meydana gelen kazada 3 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti.
Kazada hayatını kaybeden kişinin Pirazizli Temel Terzioğlu olduğu bilgisine ulaşıldı. Yoldan çıkarak uçuruma yuvarlanan araçta hayatını kaybeden Terzioğlu ve ismi henüz belirlenemeyen 3 yaralı AFAD koordinasyonunda Jandarma ve Sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı. Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden kişinin Piraziz Şıhkıran Mahallesinden, Yenimahalle esnaflarından, Ceylan, Zeynep ve Talip Terzioğlu’nun kardeşi, Piraziz halkının yakından tanıdığı 46 yaşındaki Temel Terzioğlu olduğu öğrenildi. Yıldız Haber olarak kazada hayatını kaybeden Temel Terzioğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve yaralıları acil şifalar dileriz.
Bulancak Paşakonağı Yaylasında bu akşam saat 7 sularında meydana gelen kazada 3 kişi yaralanırken 1 kişi de hayatını kaybetti.

Kazada hayatını kaybeden kişinin Pirazizli Temel Terzioğlu olduğu bilgisine ulaşıldı.

Yoldan çıkarak uçuruma yuvarlanan araçta hayatını kaybeden Terzioğlu ve ismi henüz belirlenemeyen 3 yaralı AFAD koordinasyonunda Jandarma ve Sağlık ekipleri tarafından araçtan çıkarıldı.

Yaralılar hastaneye kaldırılırken, kazada hayatını kaybeden kişinin Piraziz Şıhkıran Mahallesinden, Yenimahalle esnaflarından, Ceylan, Zeynep ve Talip Terzioğlu’nun kardeşi, Piraziz halkının yakından tanıdığı 46 yaşındaki Temel Terzioğlu olduğu öğrenildi.

Yıldız Haber olarak kazada hayatını kaybeden Temel Terzioğlu'na Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve yaralıları acil şifalar dileriz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.