Piraziz’e Saadet Partisinden iddialı aday!

SİYASET 21.01.2024 - 14:40, Güncelleme: 21.01.2024 - 14:47 5922+ kez okundu.
 

Piraziz’e Saadet Partisinden iddialı aday!

31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala partilerin il ve ilçe başkan adayları da yavaş yavaş belli oluyor.
Saadet Partisi Piraziz İlçe Belediye Başkan adayının tanıtımı için bugün (21 Ocak Pazar) Piraziz’de program düzenledi. Piraziz Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan programa Saadet Partisi Giresun ve ilçelerinden çok sayıda yönetim kurulu üyesi ile üyeler katıldı. Aday tanıtımı öncesi Saadet Partisi Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu yaptığı konuşma ile katılımcılara hoş geldiniz dedi. Başkan Gündoğdu’nun konuşmasından sonra SP İl Başkanı Abdulkadir Bektaş’da yaptığı konuşmada partisinin il ve ilçe teşkilatlarının seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve adaylara başarılar diledi. Daha sonra SP’den Çanakçı Belediye Başkanı olan Başkan Tuncay Kasım’da bir konuşma yaparak seçimlerde aday olanlara tecrübe ve bilgilerini paylaşma konusunda yardımcı olacağını ifade ederek başarılar temenni etti. Son olarak SP Piraziz Belediye Başkan Adayı olan Metin Öztürk konuşmasını yaptı. Başkan Adayı Metin Öztürk, “35 yıldır aktif olarak yer aldığım ve çok sayıda parti görevinde bulunduktan sonra bana aday olmam için bu görev tevdi edildi. Ticaret hayatımı İstanbul’da devam ettiriyorum. Burada da SP ve daha öncesi milli görüş düşüncesinin olduğu partilerde de burada da SP ve daha öncesi milli görüş düşüncesinin olduğu partiler de de yönetimlerde önemli görevlerde bulundum. İlçe dışında ikamet eden ve her defasında ilçeme gelen bir olarak ilçemin eksik olan bütün yönlerini dışarından gelen biri olarak çok rahat tespit ediyorum. Seçim çalışmalarına başladığımda ilçemiz için düşündüğümüz projeler ve planlarımız ile başkanlığı kazanacağımıza inanıyorum. Birkaç gündür ilçe içinde yaptığım ziyaretlerde vatandaşımız bize çok sıcak bir yaklaşım gösterdi. Seçildiğimizde adil, eşit, diğer partiler ile ilçemizin menfaatine olan çözümler konusunda kavga etmeden çözüm üreteceğiz. İnşallah yerel seçimlerde hakk’ın ve haklının kazanacağı bir aday olarak SP’den aday olduğum için mutluyum. Bugün burada bana ve partimize destek olan partililerime, il başkanımıza, Çanakçı belediye başkanımıza, Bulancak ilçe başkanlığına ve ilçemiz başkanlığına çok teşekkür ederim” dedi.  
31 Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlere az bir süre kala partilerin il ve ilçe başkan adayları da yavaş yavaş belli oluyor.

Saadet Partisi Piraziz İlçe Belediye Başkan adayının tanıtımı için bugün (21 Ocak Pazar) Piraziz’de program düzenledi. Piraziz Belediyesi Sosyal Tesislerinde yapılan programa Saadet Partisi Giresun ve ilçelerinden çok sayıda yönetim kurulu üyesi ile üyeler katıldı.

Aday tanıtımı öncesi Saadet Partisi Piraziz İlçe Başkanı Cevat Gündoğdu yaptığı konuşma ile katılımcılara hoş geldiniz dedi.

Başkan Gündoğdu’nun konuşmasından sonra SP İl Başkanı Abdulkadir Bektaş’da yaptığı konuşmada partisinin il ve ilçe teşkilatlarının seçim çalışmaları hakkında bilgi verdi ve adaylara başarılar diledi. Daha sonra SP’den Çanakçı Belediye Başkanı olan Başkan Tuncay Kasım’da bir konuşma yaparak seçimlerde aday olanlara tecrübe ve bilgilerini paylaşma konusunda yardımcı olacağını ifade ederek başarılar temenni etti.

Son olarak SP Piraziz Belediye Başkan Adayı olan Metin Öztürk konuşmasını yaptı. Başkan Adayı Metin Öztürk, “35 yıldır aktif olarak yer aldığım ve çok sayıda parti görevinde bulunduktan sonra bana aday olmam için bu görev tevdi edildi. Ticaret hayatımı İstanbul’da devam ettiriyorum. Burada da SP ve daha öncesi milli görüş düşüncesinin olduğu partilerde de burada da SP ve daha öncesi milli görüş düşüncesinin olduğu partiler de de yönetimlerde önemli görevlerde bulundum. İlçe dışında ikamet eden ve her defasında ilçeme gelen bir olarak ilçemin eksik olan bütün yönlerini dışarından gelen biri olarak çok rahat tespit ediyorum. Seçim çalışmalarına başladığımda ilçemiz için düşündüğümüz projeler ve planlarımız ile başkanlığı kazanacağımıza inanıyorum. Birkaç gündür ilçe içinde yaptığım ziyaretlerde vatandaşımız bize çok sıcak bir yaklaşım gösterdi. Seçildiğimizde adil, eşit, diğer partiler ile ilçemizin menfaatine olan çözümler konusunda kavga etmeden çözüm üreteceğiz. İnşallah yerel seçimlerde hakk’ın ve haklının kazanacağı bir aday olarak SP’den aday olduğum için mutluyum. Bugün burada bana ve partimize destek olan partililerime, il başkanımıza, Çanakçı belediye başkanımıza, Bulancak ilçe başkanlığına ve ilçemiz başkanlığına çok teşekkür ederim” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.