Piraziz’de lise öğrencilerine konferans

EĞİTİM 08.01.2024 - 18:08, Güncelleme: 08.01.2024 - 18:08 8451+ kez okundu.
 

Piraziz’de lise öğrencilerine konferans

Piraziz'de Lise öğrencilerine ‘Türkün Özü Akif'in Sözü’ temalı Mehmet Akif Ersoy etkinliği düzenlendi.
Piraziz MTAL' koordinesinde Piraziz Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı sayın Prof. Dr. Sezai Balcı'nın konuşmacı olarak katıldığı programda Piraziz MTAL Okul Müdürü İsmet Kabadayı'nın yazılış hikayelerini anlattığı Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Murat Kurt'un da okuduğu Akif şiirleri ile program son buldu. İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve İlce MEM Şube Müdürü Ali Topçu'nun da katıldığı programa okul müdürleri ve lise öğrencileri de katılım gösterdi. Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; Sayın Balcı'ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.
Piraziz'de Lise öğrencilerine ‘Türkün Özü Akif'in Sözü’ temalı Mehmet Akif Ersoy etkinliği düzenlendi.

Piraziz MTAL' koordinesinde Piraziz Anadolu Lisesi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe Giresun Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanı sayın Prof. Dr. Sezai Balcı'nın konuşmacı olarak katıldığı programda Piraziz MTAL Okul Müdürü İsmet Kabadayı'nın yazılış hikayelerini anlattığı Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Murat Kurt'un da okuduğu Akif şiirleri ile program son buldu.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın ve İlce MEM Şube Müdürü Ali Topçu'nun da katıldığı programa okul müdürleri ve lise öğrencileri de katılım gösterdi. Program sonunda İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; Sayın Balcı'ya teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.