Piraziz’de çocuk bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

GÜNDEM 25.04.2024 - 17:09, Güncelleme: 25.04.2024 - 17:09 1771 kez okundu.
 

Piraziz’de çocuk bayramı büyük bir coşkuyla kutlandı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü Piraziz’de düzenlenen programla kutlandı.
Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı, Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulunun sunumuyla ilçe stadyumunda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin' in Bayram Mesajı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti. Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları, müzikli gösteriler ve karate gösterileri  ve 23 Nisan şiirlerinin okunmasının ardından sergilenen eğlenceli oyunlar ile devam etti. Program, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde okullar arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Burak Öz  ve protokol üyeleri tarafından ödül takdim edildikten sonra sona erdi. Program sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Burak Öz, Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Kaymakam Burak Öz.’’ Programı hazırlayan ve sunan Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğrencilerini tebrik eder, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz Kutlu olsun” dedi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının 104. yıl dönümü Piraziz’de düzenlenen programla kutlandı.

Atatürk Anıtına Çelenk sunumu ile başlayan kutlama programı, Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulunun sunumuyla ilçe stadyumunda devam etti. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan program Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin' in Bayram Mesajı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın’ın günün anlam ve önemini belirten konuşmasıyla devam etti.

Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğrencileri tarafından hazırlanan halk oyunları, müzikli gösteriler ve karate gösterileri  ve 23 Nisan şiirlerinin okunmasının ardından sergilenen eğlenceli oyunlar ile devam etti. Program, 23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde okullar arasında düzenlenen çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere Kaymakam Burak Öz  ve protokol üyeleri tarafından ödül takdim edildikten sonra sona erdi. Program sonunda toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi. Programa Kaymakam Burak Öz, Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, daire amirleri, okul müdürleri, siyasi parti temsilcileri, öğrenciler, öğretmenler ve veliler katıldı. Kaymakam Burak Öz.’’ Programı hazırlayan ve sunan Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu öğrencilerini tebrik eder, idarecilerimize ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz Kutlu olsun” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.