Pazarsuyu Mahalle olarak seçime gidiyor!

SİYASET 27.11.2023 - 17:49, Güncelleme: 27.11.2023 - 17:49 4427+ kez okundu.
 

Pazarsuyu Mahalle olarak seçime gidiyor!

Temmuz ayında gerçekleşen referandumla Pazarsuyu Köyünden ayrılan ve Pazarsuyu Mahallesi olarak Bulancak Belediyesine katılan Pazarsuyu Mahallesinin ilk muhtar adayı olan İbrahim Keleş, çalışmalarını başlattı.
31 Mart 2024 yapılacak Mahalli İdareler seçimleri öncesi Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin olurları ile Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Seçim Kurulu ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarına Pazarsuyu Mahallesi olarak bir mahalle kurulduğunu bildiren bir yazı gönderdi. Bu karara istinaden yapılacak seçimde Pazarsuyu Mahallesi ilk defa Bulancak Belediyesine bağlı bir mahalle olarak seçime girecek. Referandum sonrası Pazarsuyu Mahallesine Muhtar Adaylığını açıklayan İbrahim Keleş, seçim çalışmalarını sürdürerek Pazarsuyu Mahallesine hak ettiği hizmeti kavuşturmak istediğini söyledi. Referandum sonrası ilk Muhtar Adaylığını açıklayan Pazarsuyu Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Keleş, "Pazarsuyu Köyünden ayrılan Pazarsuyu Mahallemiz mahalle halkımıza hayırlı olsun. Muhtar Adayı olarak çıktığım bu yolda tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum. Bulancak'ın gelişmeyi bekleyen fakat köy sınırları içinde kalması nedeniyle yeterince hizmet alamayan mahallemizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri koordineli bir şekilde mahalle halkımızın hizmetine sunmak için elimden geleni fazlasıyla yapacağım. Bu süreçte kıymetli mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum" dedi.
Temmuz ayında gerçekleşen referandumla Pazarsuyu Köyünden ayrılan ve Pazarsuyu Mahallesi olarak Bulancak Belediyesine katılan Pazarsuyu Mahallesinin ilk muhtar adayı olan İbrahim Keleş, çalışmalarını başlattı.

31 Mart 2024 yapılacak Mahalli İdareler seçimleri öncesi Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti'nin olurları ile Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Seçim Kurulu ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarına Pazarsuyu Mahallesi olarak bir mahalle kurulduğunu bildiren bir yazı gönderdi. Bu karara istinaden yapılacak seçimde Pazarsuyu Mahallesi ilk defa Bulancak Belediyesine bağlı bir mahalle olarak seçime girecek.

Referandum sonrası Pazarsuyu Mahallesine Muhtar Adaylığını açıklayan İbrahim Keleş, seçim çalışmalarını sürdürerek Pazarsuyu Mahallesine hak ettiği hizmeti kavuşturmak istediğini söyledi.

Referandum sonrası ilk Muhtar Adaylığını açıklayan Pazarsuyu Mahallesi Muhtar Adayı İbrahim Keleş, " Pazarsuyu Köyünden ayrılan Pazarsuyu Mahallemiz mahalle halkımıza hayırlı olsun. Muhtar Adayı olarak çıktığım bu yolda tüm mahalle sakinlerimizin desteğini bekliyorum. Bulancak'ın gelişmeyi bekleyen fakat köy sınırları içinde kalması nedeniyle yeterince hizmet alamayan mahallemizin ihtiyacı olan tüm hizmetleri koordineli bir şekilde mahalle halkımızın hizmetine sunmak için elimden geleni fazlasıyla yapacağım. Bu süreçte kıymetli mahalle sakinlerimizin desteklerini bekliyorum" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.