Otomobil park halindeki araca çarptı: 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.07.2023 - 18:30, Güncelleme: 15.07.2023 - 18:21 2496+ kez okundu.
 

Otomobil park halindeki araca çarptı: 2 yaralı

Otomobil park halindeki araca çarptı: 2 yaralı
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde otomobilin park halindeki araca çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.Kaza, Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Samsun istikametine seyir halinde olan Anıl Baran K. idaresindeki 55 AJC 687 plakalı otomobil 19 Mayıs Belediyesi önünde park halinde olan 34 TV 018 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada 55 AJC 687 plakalı otomobil sürücüsü Anıl Baran K. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Yunus Emre A. ağır yaralandı. Yaralılar ambulans ile OMÜ Tıp Fakültesine kaldırıldı.Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.
Otomobil park halindeki araca çarptı: 2 yaralı
Samsun’un 19 Mayıs ilçesinde otomobilin park halindeki araca çarptığı kazada 2 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun-Sinop karayolunda meydana geldi. Samsun istikametine seyir halinde olan Anıl Baran K. idaresindeki 55 AJC 687 plakalı otomobil 19 Mayıs Belediyesi önünde park halinde olan 34 TV 018 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazada 55 AJC 687 plakalı otomobil sürücüsü Anıl Baran K. ve otomobilde yolcu olarak bulunan Yunus Emre A. ağır yaralandı. Yaralılar ambulans ile OMÜ Tıp Fakültesine kaldırıldı.
Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.