Otomobil beton direğe çarptı: 2 yaralı

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 31.12.2023 - 12:54, Güncelleme: 31.12.2023 - 13:13 3250+ kez okundu.
 

Otomobil beton direğe çarptı: 2 yaralı

Samsun’da yoldan çıkan otomobilin takla atarak beton elektrik direğine çarpması ssoncu 2 kişi yaralandı.
Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde dün akşam saat 22.52’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Ekiz idaresindeki 55 SB 494 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkıp takla atarak yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Kazada aracın motoru yerinden çıktı. Yaralanan sürücü Fatih Ekiz ile Seyfettin Uyanık ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Samsun’da yoldan çıkan otomobilin takla atarak beton elektrik direğine çarpması ssoncu 2 kişi yaralandı.

Kaza, Samsun’un İlkadım ilçesi Kışla Mahallesi Gebi Caddesi üzerinde dün akşam saat 22.52’de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Ekiz idaresindeki 55 SB 494 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yoldan çıkıp takla atarak yol kenarındaki beton elektrik direğine çarptı. Kazada aracın motoru yerinden çıktı.

Yaralanan sürücü Fatih Ekiz ile Seyfettin Uyanık ambulansla Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi ile Gazi Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Kaza anı ise güvenlik kamerası tarafından anbean görüntülendi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.