OSBİFEST Ege Bölgesi Kaynak Yarışması

YAŞAM 25.04.2024 - 10:59, Güncelleme: 25.04.2024 - 10:59 2767 kez okundu.
 

OSBİFEST Ege Bölgesi Kaynak Yarışması

Öğrenciler en iyi kaynak için yarıştı
KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ege Bölgesi kapsamında meslek liseleri arası kaynak yarışması düzenledi. KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen yarışmaya Ege Bölgesi’nden 7 meslek lisesi katılırken, dereceye girenlere sponsor firmalar tarafından ödüller verildi. Ege Bölgesi Liseler Arası Kaynak Yarışması düzenleyerek özel bir güne imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL Müdürü Nuray Ardıç, “Düzenlediğimiz KOSBİFEST Kaynak Yarışması’na Ege Bölgesi'nde yer alan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinden birçok öğrenci katıldı. Jüri üyeliğini Marmara Üniversitesi öğretim üyeleri ve KOSBİ bünyesinde yer alan firma temsilcilerinin yaptığı kaynak yarışmasını önümüzdeki senelerde ulusala taşımak istiyoruz” dedi. Bu tarz organizasyonların okulların birbirini tanıması, öğrencilerin etkileşim içinde olması ve birbirlerinin yetenek ve yetkinliklerini görme açısından faydalı olduğuna inandığını belirten Ardıç, “Bu tarz yarışmaların kaybedeni olmaz, kazanını tüm öğrencilerdir. Okullarımızın ve öğrencilerimizin gösterdiği ilgiden memnunuz, önümüzdeki sene katılımı genişleterek ve ulusala açarak bu yarışmayı kalıcı hale getirmek istiyoruz. Meslek Liseleri’ni öne çıkarmak, ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli ara eleman yetiştirmek için meslek liselerinin büyük önemi var. Bu tarz yarışmalar liselerimizin tanıtımına da büyük katkı sağlıyor” diye konuştu. Yarışmada birinciliği Nazilli MTAL öğrencisi Vedat Portakal kazanırken dereceye giren tüm öğrenciler ödüllendirildiler.
Öğrenciler en iyi kaynak için yarıştı

KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ege Bölgesi kapsamında meslek liseleri arası kaynak yarışması düzenledi. KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL ev sahipliğinde ilk kez düzenlenen yarışmaya Ege Bölgesi’nden 7 meslek lisesi katılırken, dereceye girenlere sponsor firmalar tarafından ödüller verildi.

Ege Bölgesi Liseler Arası Kaynak Yarışması düzenleyerek özel bir güne imza atmanın haklı gururunu yaşadıklarını söyleyen KOSBİ Zülfü Mevlüt Çelik MTAL Müdürü Nuray Ardıç, “Düzenlediğimiz K OSBİFEST Kaynak Yarışması’na Ege Bölgesi'nde yer alan Mesleki ve Teknik Anadolu Liselerinden birçok öğrenci katıldı. Jüri üyeliğini Marmara Üniversitesi öğretim üyeleri ve KOSBİ bünyesinde yer alan firma temsilcilerinin yaptığı kaynak yarışmasını önümüzdeki senelerde ulusala taşımak istiyoruz” dedi.

Bu tarz organizasyonların okulların birbirini tanıması, öğrencilerin etkileşim içinde olması ve birbirlerinin yetenek ve yetkinliklerini görme açısından faydalı olduğuna inandığını belirten Ardıç, “Bu tarz yarışmaların kaybedeni olmaz, kazanını tüm öğrencilerdir. Okullarımızın ve öğrencilerimizin gösterdiği ilgiden memnunuz, önümüzdeki sene katılımı genişleterek ve ulusala açarak bu yarışmayı kalıcı hale getirmek istiyoruz. Meslek Liseleri’ni öne çıkarmak, ülkemiz sanayisinin ihtiyacı olan nitelikli ara eleman yetiştirmek için meslek liselerinin büyük önemi var. Bu tarz yarışmalar liselerimizin tanıtımına da büyük katkı sağlıyor” diye konuştu.

Yarışmada birinciliği Nazilli MTAL öğrencisi Vedat Portakal kazanırken dereceye giren tüm öğrenciler ödüllendirildiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.