Orhan Güngör 3. Lig maçında görev alacak!

SPOR 27.10.2023 - 14:15, Güncelleme: 27.10.2023 - 14:15 13752+ kez okundu.
 

Orhan Güngör 3. Lig maçında görev alacak!

Bulancaklı genç hakem Orhan Güngör, TFF 3. Lig maçında görev alacak.
TFF 3. Lig takımlarından Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nün Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü karşılaşmasında, Bulancaklı genç hakem Orhan Güngör 4. Hakem olarak görev alacak. Bu sezon 4. müsabakasına çıkacak olan Orhan Güngör, daha önce GölcükSpor - BartınSpor (Ziraat Türkiye Kupası), SafranboluSpor- Osmancık Belediye Spor (BAL) ve  Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor-Hekimhan Belediye Spor (BAL) müsabakalarında görev almıştı.  
Bulancaklı genç hakem Orhan Güngör, TFF 3. Lig maçında görev alacak.

TFF 3. Lig takımlarından Kırıkkalegücü Futbol Spor Kulübü’nün Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Küçükçekmece Sinop Spor Kulübü karşılaşmasında, Bulancaklı genç hakem Orhan Güngör 4. Hakem olarak görev alacak.

Bu sezon 4. müsabakasına çıkacak olan Orhan Güngör, daha önce GölcükSpor - BartınSpor (Ziraat Türkiye Kupası), SafranboluSpor- Osmancık Belediye Spor (BAL) ve  Hacılar Erciyes Gençlik ve Spor-Hekimhan Belediye Spor (BAL) müsabakalarında görev almıştı.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.