Ordu’da plaka ve reçine esrar operasyonu: 1 tutuklama

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 14.07.2023 - 11:00, Güncelleme: 14.07.2023 - 10:49 2266+ kez okundu.
 

Ordu’da plaka ve reçine esrar operasyonu: 1 tutuklama

Ordu’da plaka ve reçine esrar operasyonu: 1 tutuklama
Ordu’nun Ünye ilçesinde jandarma ekiplerince çok miktarda plaka ve reçine esrar ele geçirildi. Olayda 1 kişi tutuklandı.Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda Ünye ilçesinde yapılan operasyonda 400 gram plaka esrar ve 160 gram reçine esrar ele geçirildi.Olaylarla ilgili yakalanan 2 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Ordu’da plaka ve reçine esrar operasyonu: 1 tutuklama
Ordu’nun Ünye ilçesinde jandarma ekiplerince çok miktarda plaka ve reçine esrar ele geçirildi. Olayda 1 kişi tutuklandı.
Ordu İl Jandarma Komutanlığınca uyuşturucu ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar sonucunda Ünye ilçesinde yapılan operasyonda 400 gram plaka esrar ve 160 gram reçine esrar ele geçirildi.
Olaylarla ilgili yakalanan 2 kişiden 1’i çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.