Ordu Valisi Erol, Ünye'de gazilerle bir araya geldi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 23.02.2024 - 11:37, Güncelleme: 23.02.2024 - 11:38 2228+ kez okundu.
 

Ordu Valisi Erol, Ünye'de gazilerle bir araya geldi

Ordu Valisi Muammer Erol, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi'ni ziyaret etti.
Vali Erol, beraberindeki Ünye Kaymakamı Ayhan Işık'la ilçenin Liseler Mahallesi'ndeki dernek binasında gazilerle bir araya geldi. Dernek Başkanı Arif Takıcı, gazilere verilen destek dolayısıyla Vali Erol'a teşekkür ederek, 72 üyesi olan derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi aktardı. Vali Erol, her zaman şehit aileleri, gaziler ve yakınlarının yanında olduklarını dile getirdi.
Ordu Valisi Muammer Erol, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Ünye Şubesi'ni ziyaret etti.

Vali Erol, beraberindeki Ünye Kaymakamı Ayhan Işık'la ilçenin Liseler Mahallesi'ndeki dernek binasında gazilerle bir araya geldi.

Dernek Başkanı Arif Takıcı, gazilere verilen destek dolayısıyla Vali Erol'a teşekkür ederek, 72 üyesi olan derneğin faaliyetlerine ilişkin bilgi aktardı.

Vali Erol, her zaman şehit aileleri, gaziler ve yakınlarının yanında olduklarını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.