Ordu merkezli silah kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi yakalandı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 09.05.2024 - 15:46, Güncelleme: 09.05.2024 - 16:25 1221 kez okundu.
 

Ordu merkezli silah kaçakçılığı operasyonunda 5 kişi yakalandı

Ordu merkezli 2 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 5 zanlı gözaltına alındı.
İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde silah kaçakçılığına yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında Ordu ve İstanbul'da belirlenen adreslere operasyon düzenledi. Adreslerdeki aramada, 4 ruhsatsız tabanca, 5 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 2 şarjör, 2 av tüfeği şarjörü ile 261 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan A.İ, F.B, N.İ, H.İ. ve E.K'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.
Ordu merkezli 2 ilde düzenlenen silah kaçakçılığı operasyonunda 5 zanlı gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde silah kaçakçılığına yönelik yürüttüğü çalışma kapsamında Ordu ve İstanbul'da belirlenen adreslere operasyon düzenledi.

Adreslerdeki aramada, 4 ruhsatsız tabanca, 5 av tüfeği, 2 kurusıkı tabanca, 2 şarjör, 2 av tüfeği şarjörü ile 261 fişek ele geçirildi.

Gözaltına alınan A.İ, F.B, N.İ, H.İ. ve E.K'nin jandarmadaki işlemleri sürüyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.