Op.Dr. Gökhan Ordu, Bursa Medicana'da!

SAĞLIK 10.05.2024 - 16:15, Güncelleme: 10.05.2024 - 16:15 4549 kez okundu.
 

Op.Dr. Gökhan Ordu, Bursa Medicana'da!

Bulancaklı hemşehrimiz Op. Dr. Gökhan Ordu, Medicana Sağlık Grubuna ait Medicana Bursa’da görevine başladı.
Yaklaşık 2 yıl önce Giresun'dan istifa ederek Bursa’ya giden ve orada başka bir Özel Hastanede görev yapan Op. Dr Gökhan Ordu, Medicana Sağlık Grubuna ait Medicana Bursa ile anlaşarak buradaki görevine başladı. 2009 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Bulancaklı hemşehrimiz Op. Dr. Gökhan Ordu, 2010-2011 yılları arasında Bulancak İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı. 2011-2015 yılları arasında Giresun İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Op. Dr. Ordu, uzmanık eğitimini 2014-2019 yıllarında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı. 2019-2022 yıllarında Giresun Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Ordu, 2022- 2024 yılları arasında Bursa Özel Hayat Hastanesinde çalıştı. Son olarak Medicana Sağlık Grubuna ait Medicana Bursa ile anlaşan Op. Dr. Gökhan Ordu’nun tıbbi ilgi alanları içerisinde, Gebelik Takibi, Riskli Gebelik Takibi, Normal – Sezaryan Doğum, Epidural anestezili doğum, Laparoskopik-jinekolojik operasyonlar (Kapalı yumurtalık- rahim ve myom ameliyatları), Histeroskopik operasyonlar, Ürojinekolji (idrar kaçırma ameliyatları), Rahim ve idrar kesesi sarkma ameliyatları, Genital Estetik Ameliyatlar ( daraltma ve dudak küçültme), 3D renkli Ultrasonografi, Polikistilk over sendromu takip ve tedavisi ve Vajinit Tedavisi yer alıyor.
Bulancaklı hemşehrimiz Op. Dr. Gökhan Ordu, Medicana Sağlık Grubuna ait Medicana Bursa’da görevine başladı.

Yaklaşık 2 yıl önce Giresun'dan istifa ederek Bursa’ya giden ve orada başka bir Özel Hastanede görev yapan Op. Dr Gökhan Ordu, Medicana Sağlık Grubuna ait Medicana Bursa ile anlaşarak buradaki görevine başladı.

2009 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesinden mezun olan Bulancaklı hemşehrimiz Op. Dr. Gökhan Ordu, 2010-2011 yılları arasında Bulancak İlçe Sağlık Müdürü olarak görev yaptı.

2011-2015 yılları arasında Giresun İl Sağlık Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Op. Dr. Ordu, uzmanık eğitimini 2014-2019 yıllarında Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tamamladı.

2019-2022 yıllarında Giresun Üniversitesi Kadın Hastalıkları ve Çocuk Eğitim ve Araştırma Hastanesinde görev yapan Ordu, 2022- 2024 yılları arasında Bursa Özel Hayat Hastanesinde çalıştı.

Son olarak Medicana Sağlık Grubuna ait Medicana Bursa ile anlaşan Op. Dr. Gökhan Ordu’nun tıbbi ilgi alanları içerisinde, Gebelik Takibi, Riskli Gebelik Takibi, Normal – Sezaryan Doğum, Epidural anestezili doğum, Laparoskopik-jinekolojik operasyonlar (Kapalı yumurtalık- rahim ve myom ameliyatları), Histeroskopik operasyonlar, Ürojinekolji (idrar kaçırma ameliyatları), Rahim ve idrar kesesi sarkma ameliyatları, Genital Estetik Ameliyatlar ( daraltma ve dudak küçültme), 3D renkli Ultrasonografi, Polikistilk over sendromu takip ve tedavisi ve Vajinit Tedavisi yer alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.