Ömer Karahasan başvurusunu yaptı!

SİYASET 22.11.2023 - 14:57, Güncelleme: 22.11.2023 - 15:03 4893+ kez okundu.
 

Ömer Karahasan başvurusunu yaptı!

İş insanı Ömer Karahasan, Bulancak Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.
2018 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Giresun Milletvekili Aday adayı olan uzun yıllar çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan Bulancaklı işadamı Kimyager Ömer Karahasan’ın da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bulancak’tan aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Teşkilatı’nda tamamlayarak, teslim etti. Karahasan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Kıymetli dostlarım, doğup büyüdüğüm memleketim, Bulancak ilçemize ve hemşerilerimize hizmet etmek için Belediye Başkan Aday adaylığı dosyamızı AK Parti İlçe Başkanımız Necati Yıldırım beye teslim ettik. Allah Hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin İnşallah.” sözleriyle, Bulancak Belediye Başkanlığı aday adaylığını duyurdu.
İş insanı Ömer Karahasan, Bulancak Belediye Başkanlığı için Aday Adaylığı başvurusunu gerçekleştirdi.

2018 Genel Seçimlerinde AK Parti’den Giresun Milletvekili Aday adayı olan uzun yıllar çeşitli sivil toplum örgütlerinde görev alan Bulancaklı işadamı Kimyager Ömer Karahasan’ın da 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak olan Belediye Başkanlığı seçimlerinde Bulancak’tan aday adaylığı başvurusunu AK Parti İlçe Teşkilatı’nda tamamlayarak, teslim etti.

Karahasan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, “Kıymetli dostlarım, doğup büyüdüğüm memleketim, Bulancak ilçemize ve hemşerilerimize hizmet etmek için Belediye Başkan Aday adaylığı dosyamızı AK Parti İlçe Başkanımız Necati Yıldırım beye teslim ettik. Allah Hakkımızda hayırlı olanı nasip eylesin İnşallah.” sözleriyle, Bulancak Belediye Başkanlığı aday adaylığını duyurdu.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.