Okullara yardım elini uzatmaya devam ediyor

EĞİTİM 22.04.2022 - 09:39, Güncelleme: 22.04.2022 - 09:39 4344+ kez okundu.
 

Okullara yardım elini uzatmaya devam ediyor

İstanbul’da Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Özen, Bulancak İmam Hatip Lisesi’nden sonra Bayındır Köyü Engin Kaptanoğlu İlkokulu’na da yardımda bulundu.
1998 Bulancak İmam Hatip Lisesi mezunlarından olan Yakup Özen mezun olduğu okulu ziyaret etti. Okulun  dış cephe  yalıtımını yaptıran Yakup Özen bu kez  Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi  İyilik Projesi ekibine yardım sözü vererek Bayındır köyündeki  tüm öğrencilere  kıyafet ve ayakkabı hediye edeceğini söyleyerek  okulun tüm öğrencilerine  oyuncaklar aldı. Bayındır Engin Kaptanoğlu İlkokulunu ziyaret eden Özen, öğrencilerin sevinçlerinin görülmeye değer olduğunu söyledi. Ayrıca Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerine de bayram hediyesi olarak pantolon göndereceğini söyleyen Özen, Eylül ayından bu yana Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi başarılı öğrencilerine burs veriyor. Gönül insanı ve vefakar iş adamı Yakup Özen’e Yıldız Haber olarak kazancında ve ömründe bereketler diliyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ediyoruz.     Haber: Erol Küçük
İstanbul’da Özen Grup Yönetim Kurulu Başkanı Yakup Özen, Bulancak İmam Hatip Lisesi’nden sonra Bayındır Köyü Engin Kaptanoğlu İlkokulu’na da yardımda bulundu.

1998 Bulancak İmam Hatip Lisesi mezunlarından olan Yakup Özen mezun olduğu okulu ziyaret etti. Okulun  dış cephe  yalıtımını yaptıran Yakup Özen bu kez  Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi  İyilik Projesi ekibine yardım sözü vererek Bayındır köyündeki  tüm öğrencilere  kıyafet ve ayakkabı hediye edeceğini söyleyerek  okulun tüm öğrencilerine  oyuncaklar aldı.

Bayındır Engin Kaptanoğlu İlkokulunu ziyaret eden Özen, öğrencilerin sevinçlerinin görülmeye değer olduğunu söyledi.

Ayrıca Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi öğrencilerine de bayram hediyesi olarak pantolon göndereceğini söyleyen Özen, Eylül ayından bu yana Bulancak İmam Hatip Anadolu Lisesi başarılı öğrencilerine burs veriyor. Gönül insanı ve vefakar iş adamı Yakup Özen’e Yıldız Haber olarak kazancında ve ömründe bereketler diliyor, sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir yaşam temenni ediyoruz.

 

 

Haber: Erol Küçük

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.