Öksüz ve Yetim Çocuklar 23 Nisan'ı At Çiftliğinde Kutladı!

GÜNDEM 23.04.2024 - 23:17, Güncelleme: 23.04.2024 - 23:27 2649 kez okundu.
 

Öksüz ve Yetim Çocuklar 23 Nisan'ı At Çiftliğinde Kutladı!

Bulancak ve Piraziz'de ikamet eden öksüz ve yetim çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir etkinlik düzenlendi.
Kaymakam Ünal Koç'un önderliğinde ve Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla Bozatlıoğlu At Çiftliği'nde gerçekleştirilen etkinlik, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı. Etkinliğe İlçe Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, bazı protokol üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Sefine Henden Peker, İl Genel Meclisi Üyesi Güngör Ayvaz, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen ve personelleri katıldı.
Bulancak ve Piraziz'de ikamet eden öksüz ve yetim çocuklar için 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'na özel bir etkinlik düzenlendi.

Kaymakam Ünal Koç'un önderliğinde ve Bulancak Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürlüğü'nün koordinasyonuyla Bozatlıoğlu At Çiftliği'nde gerçekleştirilen etkinlik, çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

Etkinliğe İlçe Kaymakamı Ünal Koç, İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Ersin Erkut, İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Tozlu, bazı protokol üyeleri, İl Genel Meclisi Üyesi Sefine Henden Peker, İl Genel Meclisi Üyesi Güngör Ayvaz, İlçe Sosyal Hizmetler Merkezi Müdürü Selçuk Türkmen ve personelleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.