Öksüz: Değişim yerelden başlamalı!

SİYASET 07.03.2024 - 14:22, Güncelleme: 07.03.2024 - 14:22 4250+ kez okundu.
 

Öksüz: Değişim yerelden başlamalı!

Saadet Partisi Giresun Belediye Meclis üyesi 1. Sıra adayı Saim Öksüz, açlığa mahkûm ettikleri emeklilere, Ramazan’da koli dağıtarak oy hesabı yapan Belediyeyi eleştirdi.
Emeklilerin bugün açlık sınır altında yaşam sürdüğüne dikkat çeken Saim Öksüz; “İktidar partisi olarak yıllarca size sahip çıkan emeklilere açlığı layık gördünüz. Bugün emeklilerimiz açlık sınırının altında yaşıyorsa sizin izlediğiniz yanlış politikalar sonucudur. Şimdi ise açlığa mahkûm ettiğiniz emekli vatandaşlarımız üzerinden, Ramazan’da koli dağıtarak oy hesabı yapmanız bu insanlara ne kadar değer verdiğinizin göstergesidir. Emeklilerimizi bu kadar aşağılamayın. Kimse size muhtaç değil. Hiç kimse de alternatifsiz değildir. İnsanlar sizden koli ya da su matarası istemiyor. Bazı şeylerin artık değişmesi gerektiğini söyleyen ÖKSÜZ; “İnsanımıza insan gibi değer verilmeli. 31 MART seçimleri bu değişimin başlangıcı olmalı ve değişim yerelden başlamalı artık.” İfadelerini kullandı.
Saadet Partisi Giresun Belediye Meclis üyesi 1. Sıra adayı Saim Öksüz, açlığa mahkûm ettikleri emeklilere, Ramazan’da koli dağıtarak oy hesabı yapan Belediyeyi eleştirdi.

Emeklilerin bugün açlık sınır altında yaşam sürdüğüne dikkat çeken Saim Öksüz; “İktidar partisi olarak yıllarca size sahip çıkan emeklilere açlığı layık gördünüz. Bugün emeklilerimiz açlık sınırının altında yaşıyorsa sizin izlediğiniz yanlış politikalar sonucudur.

Şimdi ise açlığa mahkûm ettiğiniz emekli vatandaşlarımız üzerinden, Ramazan’da koli dağıtarak oy hesabı yapmanız bu insanlara ne kadar değer verdiğinizin göstergesidir.

Emeklilerimizi bu kadar aşağılamayın. Kimse size muhtaç değil. Hiç kimse de alternatifsiz değildir. İnsanlar sizden koli ya da su matarası istemiyor.

Bazı şeylerin artık değişmesi gerektiğini söyleyen ÖKSÜZ; “İnsanımıza insan gibi değer verilmeli. 31 MART seçimleri bu değişimin başlangıcı olmalı ve değişim yerelden başlamalı artık.” İfadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.