Oğuzlar Emniyetspor, voleybol turnuvasında şampiyon oldu

SPOR (AA) - Anadolu Ajansı | 25.06.2023 - 13:00, Güncelleme: 25.06.2023 - 13:43 2531+ kez okundu.
 

Oğuzlar Emniyetspor, voleybol turnuvasında şampiyon oldu

ÇORUM (AA) - Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Kaymakamlık ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen voleybol turnuvasında Emniyetspor şampiyon oldu. Oğuzlar Ortaokulu Spor Salonu'nda 8 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Esnafspor ile Emniyetspor karşılaştı. Rakibini 3-1 yenen Emniyetspor birinciliği kazandı. Turnuvada Esnafspor ikinci, Jandarmaspor ise üçüncü oldu. Turnuvada dereceye giren kulüpler, kupa ve madalyalarını final maçının ardından düzenlenen törenle aldı. Oğuzlar kaymakamı Ali Emre Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Okur ve Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür verdi. Tekin, törende yaptığı konuşmada, voleybol turnuvasının ilçeye hareketlilik kazandırdığını söyledi. Turnuvaya 8 takımın katıldığını belirten Tekin, "Kamu kuruluşlarından personelimiz, esnafımız, gençlerimiz kendi alanlarında kurdukları takımlarla turnuvaya katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün desteklediği nice böyle güzel turnuvalar yapacağız. Katılımlardan dolayı bütün takımlara teşekkür ediyor, şampiyon olan emniyet personelimizi kutluyorum." dedi.    

ÇORUM (AA) - Çorum'un Oğuzlar ilçesinde Kaymakamlık ile İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünce düzenlenen voleybol turnuvasında Emniyetspor şampiyon oldu.

Oğuzlar Ortaokulu Spor Salonu'nda 8 takımın katıldığı turnuvanın finalinde Esnafspor ile Emniyetspor karşılaştı.

Rakibini 3-1 yenen Emniyetspor birinciliği kazandı.

Turnuvada Esnafspor ikinci, Jandarmaspor ise üçüncü oldu.

Turnuvada dereceye giren kulüpler, kupa ve madalyalarını final maçının ardından düzenlenen törenle aldı.

Oğuzlar kaymakamı Ali Emre Tekin, İlçe Jandarma Komutanı Astsubay Kıdemli Başçavuş Murat Okur ve Çorum Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Recep Gür verdi.

Tekin, törende yaptığı konuşmada, voleybol turnuvasının ilçeye hareketlilik kazandırdığını söyledi.

Turnuvaya 8 takımın katıldığını belirten Tekin, "Kamu kuruluşlarından personelimiz, esnafımız, gençlerimiz kendi alanlarında kurdukları takımlarla turnuvaya katıldı. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzün desteklediği nice böyle güzel turnuvalar yapacağız. Katılımlardan dolayı bütün takımlara teşekkür ediyor, şampiyon olan emniyet personelimizi kutluyorum." dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.